Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”

    Ημερομηνία:

    Οι δικηγόροι του 50χρονου που σκότωσε την πρώην γυναίκα του στο Μενίδι, μίλησαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφέρθηκαν στο τραγικό περιστατικό.

    Φλίγκος

    Η κυρία Γιούλη Ρετζεπάϊ, τόνισε ότι ο πελάτης της είναι μετανιωμένος και πρόσθεσε ότι σε αντίθεση με την πάγια τακτική σε αυτές τις περιπτώσεις, επέλεξαν να μην καταθέσουν απολογητικό υπόμνημα, αλλά ο ίδιος ο κατηγορούμενος να πει στην ανακρίτρια, την δική του αλήθεια.

    Η έτερη δικηγόρος του δράστη, Έλενα Πάχνη, ανέφερε ότι ο 50χρονος δεν θεωρεί και δεν έχει αποδεχθεί ότι είχε χωρίσει οριστικά με την πρώην σύζυγο του, καθώς στο παρελθόν είχαν γίνει αρκετές προσπάθειες επανασύνδεσης, έστω και αποτυχημένες.

    ICECAP

    Στη συνέχει ανέφερε ότι «δεν προκύπτουν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον 50χρονο σε βάρος των παιδιών του»  και συμπλήρωσε, «μια μέρα πριν το τραγικό περιστατικό είχε έρθει στο γραφείο μας για να μιλήσουμε για τη δίκη που θα είχε σε δυο μέρες και δεν έδειχνε κανένα σημάδι ότι σκόπευε να κάνει μια τέτοια πράξη».

    Επίσης η κυρία Ρετζεπάϊ, ανέφερε ότι «στην ανακρίτρια ότι ήταν θολωμένος και σε πνευματική σύγχυση όταν έκανε το έγκλημα και πως ότι έκανε έγινε ενστικτωδώς».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: Το 90% των οδηγών δεν αντέχει χωρίς κινητό στη διαδρομή

    Ανησυχητικά ευρήματα για τη συμπεριφορά των οδηγών προκύπτουν από...

    Πάει η απιστία σύννεφο: Αυτή η χώρα είναι πρωταθλήτρια

    Σύμφωνα με διεθνή μελέτη για την απιστία, η οποία...

    Αυτές είναι οι 7 πιο υγιεινές τροφές του πλανήτη

    Αντί να «φορτώνουμε» τον οργανισμό μας με συμπληρώματα διατροφής...

    ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ: 45.000 λιγότερα πρωτάκια τον Σεπτέμβριο

    Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια σιωπηλή κρίση που δεν περιορίζεται...