Χτυπήθηκε από τράγο και πέθανε μία εβδομάδα μετά – Η σπάνια λοίμωξη που της στοίχισε τη ζωή

    Ημερομηνία:

    Μία ολόκληρη εβδομάδα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η άτυχη 80χρονη που τραυματίστηκε όταν χτυπήθηκε από τράγο στη Λαμία.

    Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του lamianow.gr, η ηλικιωμένη δεν έφυγε από τα τραύματα αλλά από βαριά λοίμωξη που της προκάλεσε μικρόβιο πυώδους στρεπτόκοκκου από τον οποίο είχε μολυνθεί. Πρόκειται για σπάνια επιπλοκή από την οποία κατά τους γνωρίζοντες πριν έναν χρόνο είχε καταγραφεί ακόμη ένας θάνατος στην ίδια τοπική κοινότητα.
    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τον ιατρικό χώρο, η άτυχη γυναίκα έφτασε στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, αφού είχε προηγηθεί τριήμερη νοσηλεία της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

    Η κατάσταση της ήταν ήδη σοβαρή αφού έφερε μεγάλο χτύπημα από την μασχάλη και κάτω στα πλευρά με φλεγμονή, βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και σηπτικό σοκ.
    Η 80χρονη νοσηλεύονταν για μία εβδομάδα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Τελικά η άτυχη ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος και την θλίψη τους οικείους της αλλά και ολόκληρο το χωριό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών με «εγκέφαλο» 61χρονη: Τέσσερις συλλήψεις – Τι κατασχέθηκε

    Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων...

    Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Αττική και Κόρινθο με 30 συλλήψεις – Άνω των 7 εκατ. ευρώ η λεία της εγκληματικής οργάνωσης

    Σε εξέλιξη βρίσκεται από πρωινές ώρες σήμερα επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης...

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της στην Σαντορίνη

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της...

    Αδόλφος Χίτλερ: Πιθανό να έπασχε από γενετική σεξουαλική διαταραχή, σύμφωνα με νέα ανάλυση DNA

    Πρόκειται για μια επιστημονική μελέτη που αναζωπυρώνει τη συζήτηση...