O Xρίστος Χαλικιάς εκθέτει τα έργα του

    Ημερομηνία:

    Ο Χρίστος Χαλικιάς εκτός από ζωγράφος, σκηνοθέτης και σκηνογράφος εργάζεται και ως διευθυντής παραγωγής θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών.
    Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, το Εθνικό Ωδείο, καθώς και Σκηνοθεσία στην Σχολή “Λυκούργου Σταυράκου” στην Αθήνα.
    Συνεργάστηκε στο παρελθόν με καταξιωμένους επαγγελματίες του θεάτρου και του κινηματογράφου, ενώ η  έκθεσή του με τίτλο: “EXILEOSIS”  σε γκαλερί της Ιταλίας, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας.
    Οι ζωγραφικοί πίνακες της “EXILEOSIS” αποπνέουν έντονο δυναμισμό, αρχέγονη “κραυγή ” και απομόνωση του Σοφόκλειου τραγικού ηρώα.
    Οι έντονες και δραματικές γραμμές του καλλιτέχνη κινητοποιούν όλα τα αισθητήρια όργανα -αισθήσεις του θεατή.
    Πλέον το Ιταλικό κοινό θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει και να απολαύσει τα έργα του πολυπράγμωνα καλλιτέχνη Χρίστου Χαλικιά και να έρθει η διεθνής…”EXILEOSIS”.
    Επιμέλεια έκθεσης: Στέφανο Γκαλάσι
    Σχεδιασμός καταλόγου: Χρίστος Χαλικιάς

     

    O Xρίστος Χαλικιάς εκθέτει τα έργα του O Xρίστος Χαλικιάς εκθέτει τα έργα του

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    16χρονος και 20χρονος έβαλαν φωτιά σε ανήλικο – Tον περιέλουσαν με αντισηπτικό

    Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 16χρονος παραλίγο να...

    Τα γυαλιά του Μπραντ Πιτ στην ταινία F1 γίνονται ανάρπαστα

    Ο James Dean τα φόρεσε για να κρύψει την...

    ΠΑΤΡΑ: Η Ιατροδικαστική έκθεση που οδήγησε σε αυτοκτονία ένα κοριτσάκι 14 ετών! Ο εφιάλτης που ζούσε! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

    Κατεπείγουσα εισαγγελική παραγγελία του εισαγγελέα Εφετών Πατρών, Νίκου Νικολάου,...

    Credia Bank: Η νέα ταυτότητα της Attica Bank

    Credia Bank είναι η ταυτότητα της νέας τράπεζας που θα...