ΠΑΤΡΑ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Φοράω κράνος…Αγαπώ τη ζωή»

    Ημερομηνία:

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκστρατεία για την χρήση κράνους και μηχανοκίνητου εξοπλισμού από την Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλέτας, με τίτλο «Φοράω κράνος…Αγαπώ τη ζωή» το Σάββατο 25 Μαΐου το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου.

    Προβλήθηκε τηλεοπτικό σποτάκι, στο τέλος του οποίου έστειλαν το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης αγαπημένα πρόσωπα στο ευρύ κοινό από τον χώρο, του πνεύματος, της τέχνης, του πολιτισμού του αθλητισμού κ.α.

    Επίσης οι Μοτοσυκλετιστές του ΕΚΑΒ παρουσίασαν πως δίνονται οι πρώτες βοήθειες σε τραυματισμένο μοτοσυκλετιστή μετά το ατύχημα.

    Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από την Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛΜΟΤΟ), λέσχες και ομάδες μοτοσυκλετιστών από την ευρύτερη περιοχή των Πατρών καθώς και από πολλά μέρη της Ελλάδος. Επίσης διατέθηκαν δωρεάν 30 κράνη σε νέους που απέκτησαν πρόσφατα δίπλωμα δικύκλου, ευγενική προσφορά του ΟΛΠΑ. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν η ευαισθητοποίηση των αναβατών δικύκλων και κυρίως των νέων να χρησιμοποιούν το προστατευτικό κράνος τους κατά την οδήγηση του δικύκλου τους.
    Η Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που παρευρέθηκαν και στήριξαν αυτή την εκδήλωση, ευελπιστώντας στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων όπου εμπλέκονται δίκυκλα.

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων, του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, συμμετειχαν η Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και ο ΕΕΣ , χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό «Πατρινόραμα».

    ΦΩΤΟ: Φαύστα Φραντζή

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μέλι και γιαούρτι: Το απροσδόκητο όφελος για το έντερο, που ανακάλυψε νέα μελέτη

    Εάν απολαμβάνετε ένα μπολ με γιαούρτι για πρωϊνό, η προσθήκη μιας κουταλιάς μέλι,...

    12 τρόφιμα φουλ σε βιταμίνη D

    Πέρα από τις βιταμίνες σε χάπια και τα συμπληρώματα διατροφής, μπορούμε...

    Η βιταμίνη που διώχνει την κακή διάθεση και δίνει ενέργεια

    Η έλλειψη ενέργειας συχνά οδηγεί σε κακή διάθεση, ενώ...

    Κάμαλα Χάρις: Ζητά από τον Τραμπ να γίνει όλο το ντιμπέιτ με ανοιχτά μικρόφωνα

    Η Κάμαλα Χάρις η διεκδικήτρια του προεδρικού θώκου στις εκλογές του...
    Best Shop