Κοριτσάκι υπέστη εγκαύματα όταν ο πατέρας του επιχείρησε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο

    Ημερομηνία:

    Ένα κοριτσάκι, δύο ετών, υπέστη σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε, όταν ο 28χρονος πατέρας του, χρησιμοποιώντας μπιτόνι, επιχείρησε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του, στο Καβαλλάρι, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

    Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην αυλή του σπιτιού της οικογενείας. Υπό συνθήκες που ερευνώνται, προκλήθηκε ανάφλεξη και πυρκαγιά, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι που βρισκόταν δίπλα από τον πατέρα να υποστεί εγκαύματα.

    Η ανήλικη μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και στη συνέχεια αποφασίστηκε να γίνει αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

    Ο πατέρας του κοριτσιού τραυματίστηκε πιο ελαφριά από τη φωτιά και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

    Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    IMD: Στην 50η θέση η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας – Υποχώρησε τρεις θέσεις

    Για το 2025 η Ελλάδα υποχώρησε κατά τρεις (3) θέσεις στη διεθνή...

    Η επιστήμη πίσω από τα τέλεια γεμιστά

    Τα γεμιστά αποτελούν τη γαστρονομική αποτύπωση της μεσογειακής φιλοσοφίας....

    Η έκπληξη του Ροντινέι στη Δέσποινα Βανδή στα Mad VMA – Δείτε το βίντεο

    Μια έκπληξη επεφύλασσε ο Ροντινέι στη Δέσποινα Βανδή το βράδυ της 16ης Ιουνίου...