Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα στο 60% του σώματός της η 2χρονη – Από στατικό ηλεκτρισμό η ανάφλεξη

    Ημερομηνία:

    Εγκαύματα σε ποσοστό 60% υπέστη το κοριτσάκι 22 μηνών στη Θεσσαλονίκη μετά από ανάφλεξη που προκλήθηκε εξαιτίας του ανεφοδιασμού του αυτοκινήτου με βενζίνη.

    Ο 28χρονος πατέρας του παιδιού, μετά το μηχανάκι, ανεφοδίασε με το μπιτόνι βενζίνης και το αυτοκίνητό του. Αμέριμνο το παιδάκι πήγε να τρέξει στην αγκαλιά του και τότε, εξαιτίας της ποιότητας του υφάσματος του φορέματος του παιδιού, σύμφωνα με το thesstoday.gr, δημιουργήθηκε στατικός ηλεκτρισμός με το μπιτόνι, προκαλώντας ανάφλεξη.
    Τα ρούχα του παιδιού τυλίχτηκαν στις φλόγες και ο πατέρας μαζί με τον παππού στην προσπάθειά τους να τις σβήσουν με τα χέρια, σκίζοντας ουσιαστικά τα ρούχα για να μην καεί, υπέστησαν εγκαύματα στα χέρια, με τον ηλικιωμένο άνδρα μάλιστα να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

    Σοβαρότερα τραύματα φέρει το παιδί, με ένα μεγάλο ποσοστό της επιφάνειας του κορμιού του (60%) να έχει υποστεί επίσης εγκαύματα.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παπαγεωργίου και από εκεί με αεροδιακομιδή στο «Αγλαΐα» όπου και νοσηλεύεται, ενώ για καλή του τύχη δεν προκλήθηκε βλάβη σε ζωτικά όργανα, με αρμόδιες πηγές να εξηγούν ότι η συγκεκριμένη περίπτωση ανάφλεξης- από στατικό ηλεκτρισμό- είναι από τις πιο σπάνιες που μπορεί να συμβούν.

    Η οικογένεια ζει στο Καβαλάρι και και ετοιμάζονταν να πάνε στον γάμο του θείου του παιδιού.

    Σε βάρος του πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επεισόδιο στο νοσοκομείο του Αγρινίου: 30χρονος επιτέθηκε σε γιατρό που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες

    Έναν 30χρονο που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο στο νοσοκομείο του Αγρινίου τα ξημερώματα της...

    Στην Ελλάδα ο Κουγιουμτσίδης: Χαμός στην υποδοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή πάλης στο «Μακεδονία» – Δείτε φωτογραφίες

    Θερμής υποδοχής έτυχε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο...

    Διανομέας στον Κορυδαλλό δάγκωσε και έκοψε δάχτυλο οδηγού για μια θέση πάρκινγκ

    Διαστάσεις πήρε ο καβγάς ενός διανομέα και ενός οδηγού στον...

    Έφτασε στο Λονδίνο ο Τραμπ μαζί με τη Μελάνια – Το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου στη Βρετανία

    Το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ (Air Force One) προσγειώθηκε...