Στην Πάτρα τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

    Ημερομηνία:

    Ανεβαίνουν οι μηχανές των κομμάτων ενόψει Ευρωεκλογών με τις επισκέψεις στελεχών να είναι όλο και πιο συχνές. Η  Πάτρα, τις τελευταίες ημέρες, αποτελεί προορισμό κυβερνητικών στελεχών και κάτι τέτοιο θα γίνει και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, όταν την αχαϊκή πρωτεύουσα θα επισκεφθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης, θα παραστεί σε εκδήλωση της υποψήφιας Ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννας Μαρίας Ρογδάκη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στο Royal.

    Νωρίτερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Χρυσοχοΐδης, θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, όπου και στις 7 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους.

    Σημειώνεται πως ακόμα παραμένει άγνωστο το αν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα επισκεφθεί το Αστυνομικό Μέγαρο της  Πάτρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    ΠΑΤΡΑ: Τα πιο μεγάλα “φέσια” στον Δήμο Πατρέων! Αυτή είναι η εταιρεία που χρωστά τα περισσότερα

    Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στα κατάστιχα της οικονομικής υπηρεσίας του...

    “Καρφώματα” στη νύχτα της Πάτρας! Απειλούνται με λουκέτο μαγαζιά! Τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα… στα μαχαίρια!

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή «Της καρφωτής» γίνεται στη νυχτερινή ζωή της...