Σπαγγέτι με σάλτσα από φακές και μανιτάρια: η χορτοφαγική μπολονέζ

    Ημερομηνία:

    Υλικά

    • 150 γρ. φακές καφέ ή μαύρες
    • 60 ml ε.π. ελαιόλαδο
    • 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
    • 1 καρότο, κομμένο σε κυβάκια
    • 300 γρ. μανιτάρια λευκά, ψιλοκομμένα
    • 100 ml κόκκινο κρασί
    • 1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
    • 400 γρ. ντοματάκια κονκασέ
    • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό
    • 2-3 κόκκους μπαχάρι
    • 1 δαφνόφυλλο
    • 500 γρ. σπαγγέτι, βρασμένο
    • λίγο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
    • αλάτι, μαύρο πιπέρι

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...