Άγιοι Ανάργυροι: «Γιατί δεν βγήκε κάποιος να την βοηθήσει;» – Ξεσπάει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα

    Ημερομηνία:

    Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

    Η μητέρα της Κυριακής ξεσπάει κατά των αστυνομικών, λέγοντας ότι δεν βοήθησαν την κόρη της, και κατά του φρουρού, ο οποίος δεν παρενέβη για να την σώσει. Όπως λέει, αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα συμβούλευε την κόρη της να πάρει ένα ταξί και να πάει στην ίδια και όχι στο Αστυνομικό Τμήμα.

    «Βλέπω το βίντεο και τρελαίνομαι»

    Συνεχίζει, κλαίγοντας: «Εγώ, αν ήμουν, που δεν είμαι εκπαιδευμένη, που δεν ξέρω, που δεν έχω γνώσεις με το που έβλεπα έναν άνθρωπο με ένα μαχαίρι… Το βλέπω στο βίντεο και τρελαίνομαι… Και βλέπω ακόμα και την λάμψη του μαχαιριού. Εγώ το βλέπω. Βλέπω την λάμψη του μαχαιριού κι εκείνος ο φρουρός δεν το είδε; Άκουσε όμως “βοήθεια την σκοτώνει”, “βοήθεια την σκοτώνει”, γιατί; Γιατί όμως έγιναν όλα αυτά; Βγήκε, πήγε στην αστυνομία, κάλεσε το “100”, όλα τα έκανε. Γιατί το παιδί μου να είναι εκεί, γιατί δεν βγήκε κάποιος να την βοηθήσει;».

    Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την φαρμακοποιό, «που προσπαθούσε να σταματήσει το αίμα» και αναφερόμενη ξανά στους αστυνομικούς, σχολίασε πως «δεν είχαν εκπαίδευση ούτε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Δεν είχαν μέσα στο ΑΤ ένα υποτυπώδες φαρμακείο».

    «Θα έπρεπε να είναι ήδη μέσα στη φυλακή»

    Υπογραμμίζει ότι θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για το παιδί της και ο δολοφόνος να πάει στη φυλακή, γιατί «δεν έχει τίποτα, δεν είναι τρελός».

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έγινε και αυτό! Κλειδωμένος για μια ώρα πολίτης σε Δημόσια Υπηρεσία στην Κρήτη!

    Ένα απίστευτο αλαλούμ και μια περιπέτεια χωρίς προηγούμενο έζησε ένας πολίτης...

    Δολοφονία Καραϊβάζ: Σύλληψη μάρτυρα ζητεί η οικογένεια του δημοσιογράφου

    1Συνεχίστηκε η δίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του...

    Αγία Μαρίνα: Η νεαρή που ταπείνωσε τον διάβολο

    Η Αγία Μαρίνα είναι Μεγαλομάρτυς της Ορθόδοξης Εκκλησίας, η μνήμη...

    Χανιά: Παιδιά πέταξαν δυναμιτάκια σε χωράφι και προκάλεσαν φωτιά

    Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χθες (16/07) το βράδυ χάρη στην...