ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ: Η σύζυγος, τα 4 κορίτσια του και η κόρη που “έχασε” όταν ήταν μαθήτρια σε τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Συγκίνηση προκάλεσε στην Πάτρα η αναγγελία θανάτου του γνωστού επιχειρηματία στο χώρο των κατασκευών και ιστορικού στελέχους της Νέας ∆ημοκρατίας, Ανδρέα Πανταζάτου.

    Με πολύχρονη προσφορά στην τοπική κοινωνία, από τα μετερίζια που υπηρέτησε με απόλυτη αφοσίωση, ο Ανδρέας Πανταζάτος «έφυγε» μετά από πολύχρονη μάχη με ασθένεια. Στο πλευρό μέχρι τις τελευταίες στιγμές του, ήταν η αγαπημένη του σύζυγος, Αθανασία και οι κόρες του, Kυριακή (Σάντυ), Χαρά και Μαρία. Ο εκλιπών εκτός από την επιτυχημένη επιχειρηματική του δραστηριότητα, ήταν από τα σημαντικότερα στελέχη της Ν.∆. στην Αχαΐα, ενώ την περίοδο της δημαρχίας του Ευάγγελου Φλωράτου, είχε διατελέσει αντιδήμαρχος, προσφέροντας σημαντικό έργο στην αναμόρφωση της πόλης.

    Ο Ανδρέας Πανταζάτος ειχε διατελέσει και πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας της Ν.∆., ενώ ήταν συνιδρυτής, σε δύσκολες περιόδους για το κόμμα της Τοπικής Επιτροπής Ν.∆. Ζαβλανίου, μαζί με τον αείμνηστο διαιτητή, Μπάμπη Τσαγκαρουσιάνο.

    Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 έχασε την μεγαλύτερή του κόρη, την Αρσινόη, σε τροχαίο δυστύχημα στο Νέο Δρόμο. Ο κυρ Ανδρέας δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατό της! Ηταν μαθήτρια του Πρότυπου Κλασσικού Λυκείου. Κατασκεύασε μάλιστα και ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα κατοικιών στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και έδωσε το όνομά της: Αρσινόη. Ηταν άνθρωπος της προσφοράς με μεγάλη καρδιά και λάτρευς τα παιδιά του. Αλλά και οι κόρες του βρίσκονταν στο πλευρό του μέχρι τέλους. Το flamis.gr εκφράζει την βαθιά του θλίψη στην οικογένειά του.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κούγιας για υπόθεση Λύτρα: Όλο αυτό που συμβαίνει είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ένα λάθος

    Με μία αιχμηρή δήλωση ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζει την...

    Έρχονται νέα κίνητρα για γιατρούς- Ποιους αφορά και τι είπε ο Θεμιστοκλέους για τους ανασφάλιστους

    Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν νέα κίνητρα ώστε να αυξηθεί η...

    Ισπανία: Λεωφορείο ανετράπη και «καρφώθηκε» σε τούνελ – Πάνω από 40 τραυματίες – Εικόνες σοκ

    Ένα λεωφορείο ανατράπηκε σήμερα (17/07) στο βορειοανατολικό τμήμα της Ισπανίας,...

    Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το πρώτο post που είχε κάνει στο Instagram – Πόσο άλλαξε από τότε;

    Η Δούκισσα Νομικού μέσα στα χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία από...