Εξαπάτησε εταιρεία στα Γρεβενά και γυναίκα στη Μύκονο

    Ημερομηνία:

    Από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη «χτυπούσε» ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος εξαπατούσε εταιρείες και πολίτες στα Γρεβενά και τη Μύκονο. Μέχρι στιγμής, η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Γρεβενών εξιχνίασε δυο περιπτώσεις, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες.

    Στην πρώτη από αυτές, η ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας σε περιοχή των Γρεβενών κατήγγειλε ότι στα μέσα Μαΐου ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την υπάλληλό της και κατάφερε να την πείσει να του δώσει τα στοιχεία του e-banking της επιχείρησης. Έτσι, απέκτησε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της από τον οποίο έκανε, όχι μια και δυο, αλλά… 30 μεταφορές χρημάτων με αποτέλεσμα να οικειοποιηθεί το συνολικό ποσό των 29.500 ευρώ.

    Με παρόμοιο τρόπο, στα τέλη Απριλίου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με μια Ελληνίδα σε περιοχή της Μυκόνου που του εμπιστεύθηκε τα προσωπικά της στοιχεία και έκανε επτά μεταφορές από δυο τραπεζικούς λογαριασμούς της, από τους οποίους άρπαξε συνολικά 5.757 ευρώ.

    Τα στοιχεία του 25χρονου ταυτοποιήθηκαν μετά από επίμονη έρευνα και σε βάρος του σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για απάτη με υπολογιστή, οι οποίες διαβιβάστηκαν στους εισαγγελείς Πρωτοδικών Γρεβενών και Σύρου, αντίστοιχα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρασί: Tο ακριβότερο Riesling του κόσμου έχει μια μοναδική ιστορία

    Το Riesling είναι μια ποικιλία που αγαπά ιδιαίτερα το...

    Γαλλία: Κερδίζουν έδαφος οι αντίπαλοι της Λεπέν – Προειδοποιούν για χάος οι πολιτικοί ηγέτες

    Η τελική προσπάθεια των κομμάτων που σκοπεύουν να κρατήσουν...

    Πάτρα: Βρέθηκε ηρωίνη στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου

    Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας βρέθηκε κρυμμένη στο μπάνιο κελιού...