Η νέα συλλογή της DUR

    Ημερομηνία:

    Η DUR, παρουσιάζει τη νέα καλοκαιρινή της συλλογή ‘Terra & Sea’ και ταξιδεύει τους φίλους του brand σε μέρη μακρινά, σε τόπους διακοπών και απόλαυσης.

    Η συλλογή αυτή εκφράζει απόλυτα την αγαπημένη εποχή του χρόνου, συνδυάζοντας χαλαρό attitude, άνεση, ανεπιτήδευτο στιλ, premium υφάσματα, minimal μοτίβα, με την άψογη εφαρμογή και την ποιότητα που χαρακτηρίζει το brand. Στην ‘Terra & Sea’ πρωταγωνιστούν τα φαρδιά πουκάμισα με ελαφριά υφάσματα και απαλές υφές. Ρίγες σε απρόσμενους συνδυασμούς, διακριτικά μοτίβα και δροσερές ποπλίνες φέρνουν τη Μεσόγειο στην καθημερινή εμφάνιση των αντρών, ενώ η σειρά misto lino με τα φαρδιά cargo παντελόνια και τις άνετες βερμούδες έχει τις γήινες αποχρώσεις του πηλού και της άμμου. Η καλοκαιρινή συλλογή της DUR περιλαμβάνει επίσης ρούχα για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας. Μπουφάν από peach touch αδιάβροχο και αντιανεμικό ύφασμα για θαλασσινές βόλτες, μαζί με τα αξεπέραστα πόλο, συνθέτουν τον συνδυασμό που θα σημαδέψει το φετινό καλοκαίρι – εντός και εκτός σκάφους. Το μοναδικό boat shoe από βουρτσισμένο δέρμα σε διάφορες αποχρώσεις είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα για το καλοκαιρινό ανδρικό look που κάνει τη διαφορά.

    Η νέα συλλογή ‘Terra & Sea’ της DUR, συνδυάζοντας γη και θάλασσα, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στις καλοκαιρινές εμφανίσεις των αντρών και τους κάνει να ξεχωρίζουν με ενδύματα που φέρουν την υπογραφή ποιότητας και υψηλής αισθητικής της DUR.

    Η νέα συλλογή της DUR

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντίατρος νάρκωσε και βίασε μοντέλο – Τη μετέφερε σπίτι του και την κακοποίησε

    Μία γυναίκα, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ρουμανία, δεν...

    Είναι κακό για την υγεία μας το φαγητό μπροστά στην τηλεόραση; Η επιστήμη απαντά

    Εντάξει, για τα σουβλάκια, τις πίτσες και τα τσιπς...

    ΗΠΑ: Οργή για την εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα – «Ασφυκτιούσε επί οκτώ λεπτά»

    Οι Αρχές στην Αλαμπάμα χρησιμοποίησαν αέριο άζωτο για την...

    Νότιος Κορέα: Ποια είναι η 80χρονη που θέλει να γίνει Μις Υφήλιος

    Η 80χρονη Τσόι Σουν Χουά γεννήθηκε σχεδόν μια δεκαετία...
    Best Shop