ΠΑΤΡΑ: Aναιρέσεις 2024: Διήμερο με εκδηλώσεις

    Ημερομηνία:

    Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις Πάτρας 2024,ολοκληρώθηκε.  Ήταν ένα διήμερο γεμάτο με πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, μουσική και διασκέδαση.

    Η προσέλευση τόσο στις πολιτικές όσο και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και των δυο ημερών ήταν μαζική, τα θεματικά περίπτερα κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ και το βιβλιοπωλείο προμήθευσε τους επισκέπτες του Φεστιβάλ με πολιτικά και λογοτεχνικά αναγνώσματα για το καλοκαίρι.

    Οι Γκιντίκι, οι ΡΕΜΠΕlution ,ο Ταφ Λάθος , οι Twinsanity , o DJ Micro και η Lilo Pelekai πλαισίωσαν το πολιτιστικό κομμάτι του φετινού Φεστιβάλ Αναιρέσεις, διασκεδάζοντας τον κόσμο και πλημμυρίζοντας με μουσικές το Νότιο Πάρκο.

    Μία από τις πιο έντονες στιγμές του Φεστιβάλ ήταν η εκδήλωση της δεύτερης μέρας, με τίτλο «Από τη Γάζα μέχρι το Columbia οι λαοί μίλησαν! Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης! », όταν ο κόσμος άκουγε με συγκίνηση τον Μιχιάρ Εκτάμι (Πρόεδρο Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα).

    Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η εκδήλωση για την Ε.Ε. που έγινε με αφορμή τις ευρωεκλογές και την έκδοση της νέας μπροσούρας του ΝΑΡ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρχίζει την υλοποίηση πρωτοβουλιών με ορίζοντα το 2027

    Με τη διαβεβαίωση προς τους συνομιλητές του στη Νέα...

    Ανεβάζουν στροφές οι Έλληνες εφοπλιστές

    Από τα τέλη του καλοκαιριού έως και τα μέσα...

    Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Διονύση Ζάχο στην Πάτρα

    Με στόχο την ενίσχυση του εθελοντικού φορέα «Φωτεινό Αστέρι»,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δεν τα κατάφερε η 9χρονη Σταματίνα

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λευκάδα από τον θάνατο της μικρής...
    Best Shop