Βασίλης Ζούλιας: Από ποιον διεκδικεί 400.000 ευρώ για τη φωτιά στο ατελιέ του

    Ημερομηνία:

    Το ποσό των 400.000 ευρώ, ως αποζημίωση για τις ζημιές που υπέστη το ατελιέ του στο κέντρο της Αθήνας, διεκδικεί ο Βασίλης Ζούλιας από εταιρεία παραγωγής.

    Υπενθυμίζεται ότι, προ δύο περίπου μηνών, στο ατελιέ του σχεδιαστή μόδας στο Κολωνάκι είχε ξεσπάσει φωτιά, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

    Την ώρα του συμβάντος, στον χώρο βρίσκονταν άνθρωποι από εταιρεία παραγωγής, στους οποίους είχε παραχωρηθεί ο χώρος για τις ανάγκες φωτογράφισης.

    Μερικές ώρες μετά την κατάσβεση της φωτιάς, ο Βασίλης Ζούλιας είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου, μάλιστα, είχε δείξει το κερί από το οποίο ξεκίνησαν όλα.

    Ο ίδιος είχε διαμηνύσει, επίσης, ότι σκόπευε να κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας παραγωγής που είχε μισθώσει τον χώρο, κάτι που έγινε τη Δευτέρα, 03/06, με την κατάθεση σχετικής αγωγής.

    Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου για την εκπομπή «Το Πρωινό», το περασμένο διάστημα ο Βασίλης Ζούλιας ανέμενε την πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής, η οποία τελικά επιβεβαίωσε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα κερί, με κάποια εύφλεκτα υλικά να τυλίγονται αρχικά στις φλόγες, οι οποίες στη συνέχεια επεκτάθηκαν και στο υπόλοιπο ατελιέ.

    Ο σχεδιαστής διεκδικεί από την εταιρεία παραγωγής το ποσό των 400.000 ευρώ, εκ των οποίων, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι 30.000 αφορούν σε κτιριακές φθορές από τη φωτιά, σε 330.000 ευρώ υπολογίζεται η αξία των φορεμάτων του Βασίλη Ζούλια που καταστράφηκαν, ενώ 30.000 ευρώ ζητά για ηθική βλάβη.

    «Περιμέναμε να γίνουν τεχνικές εκθέσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο χώρος είχε τότε εκμισθωθεί από την επιχείρηση του κ. Ζούλια σε μία συγκεκριμένη εταιρεία, που είχε αναλάβει την εποπτεία και την επίβλεψη για ένα διαφημιστικό γύρισμα ταινίας.

    Σύμφωνα με το πόρισμα της Πυροσβεστικής υπήρχε αναμμένο κερί από το οποίο μεταδόθηκε η φλόγα σε εύφλεκτο υλικό. Αφού πήραμε τις τεχνικές εκθέσεις μετά από ένα διάστημα περίπου 2 μηνών, και έχοντας στα χέρια μας πλέον και το πόρισμα της Πυροσβεστικής, καταθέσαμε μία αγωγή κατά της μισθώτριας εταιρείας και της εκπροσώπου της, διεκδικώντας την αποκατάσταση της ζημιάς. Ένα ποσό περίπου 400 χιλιάδες ευρώ. Ο κ. Ζούλιας δεν είχε κάνει καμία ασφάλεια. Θα λυθεί το θέμα, πλέον, με τη δικαστική οδό» δήλωσε σχετικά στην εκπομπή ο δικηγόρος του Βασίλη Ζούλια, Νίκος Αγαπηνός.

     

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κίνητρα για συνεργασία επιχειρήσεων µε startups σε ν/σ του ΥΠΕΘΟ

    Σηµαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις για τη συνεργασία µεγαλύτερων εταιρειών µε...

    Έτοιμη η Ευρώπη για Trump 2.0 – Το σχέδιο δύο φάσεων στο εμπόριο

    Μια εμπορική στρατηγική δύο φάσεων αναπτύσσουν οι Βρυξέλλες στην...

    Αχαΐα: Θλίψη για τον θάνατο του Χρήστου Κανελλάκη

    Τον Χρήστο Κανελλάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68...

    Εκκρεµότητες που κοστίζουν ακριβά στο ρεύμα

    Ενα «καυτό» φθινόπωρο από απόψεως τιµών αναµένει τους καταναλωτές...