Διόνυσος: «Έβαλα το χέρι μου στο μπράτσο του και ήταν παγωμένο» – Συγκλονίζει ο εργοδότης του 40χρονου που τον βρήκε μαχαιρωμένο

    Ημερομηνία:

    Συγκλονισμένος είναι ο εργοδότης του 40χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο στήθος και στην καρδιά μέσα στο σπίτι του στον Διόνυσο.

    Είναι μάλιστα εκείνος που εντόπισε τον άτυχο άνδρα, πακιστανικής καταγωγής νεκρό μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στην οδό Ροδοπόλεως.

    Όπως είπε ο κ. Μπάμπης μιλώντας στο Action24, «ο 40χρονος δούλευε εδώ και 10 χρόνια περιστασιακά για τον ίδιο. Ήταν νοικοκύρης, δεν ήταν ένας απλός μετανάστης».

    Ο κ. Μπάμπης περιέγραψε το άγριο σκηνικό που αντίκρισε μόλις μπήκε στο σπίτι του θύματος.

    «Τον έψαχνα για μια δουλειά. Είδα το μηχανάκι έξω από το σπίτι, τον φώναξα αλλά δεν απάντησε. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα. Μπήκα και πήγα στο κρεβάτι του. Τού φώναξα και δεν πήρα απάντηση. Τότε έβαλα το χέρι μου στο μπράτσο του και ήταν παγωμένο. Μετά τον πρόσεξα καλά και είδα μαχαιριά στο στήθος. Αμέσως κάλεσα την Αστυνομία και ασθενοφόρο» τόνισε χαρακτηριστικά.

    Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «το θύμα δεν είχε τσακωθεί με κανέναν» ενώ συμπλήρωσε ότι γνώριζε τον συγκάτοικο αλλά είναι εξαφανισμένος.

    «Δεν τους έβλεπα αγαπημένους αλλά δεν είχαν δείξει άγριες διαθέσεις» τόνισε ο κ. Μπάμπης.

    Όπως είπε, «ο 40χρονος ήταν  πάντα με το χαμόγελο. Είχε τρία παιδιά. Έβγαλε και δίπλωμα αυτοκινήτου προχθές το απόγευμα. Ο αδελφός του πατέρα του είναι εδώ και έχει αναλάβει τι θα γίνει με τη σορό. Δούλευε και έστελνε τα χρήματα στην οικογένειά του».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο πιο στυγνός εκτελεστής στην Ελλάδα τσιμεντώθηκε από τους ίδιους τους συνεργάτες του

    Ένας από τους πιο ψυχρούς εκτελεστές της ελληνικής μαφίας,...

    Σεξουαλικά παιχνίδια: Ξέρετε να διαλέγετε sex toys; Λύστε τις απορίες σας

    Την ανάγκη για λήψη συμβουλών σχετικά με τη σωστή...

    Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο; Έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύαμε

    Το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα που...