Τεντόγλου: Δεν μου αρέσει να είμαι το… παιχνίδι στα πειράματα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας! Aλλάζει αγώνισμα;

    Ημερομηνία:

    Το βράδυ της Κυριακής, ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε για τρίτη σερί φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

    Ο Έλληνας άλτης με άλμα στα 8.65μ., το οποίο αποτελεί ρεκόρ αγώνων, βγήκε πρώτος στον τελικό του μήκους και γι ακόμη μία φορά άκουσε τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο.

    Ο πρωταθλητής Ευρώπης σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με πιθανή αλλαγή αγωνίσματος έκανε ξεκάθαρη τη δυσαρέσκεια του για τις αποφάσεις της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, δηλώνοντας πως δεν θέλει να είναι το… παιχνίδι της και δεν θέλει να τον χρησιμοποιούν στα πειράματα της.

    Aναλυτικά όσα δήλωσε

    «Για μένα πιο πολύ μετράει η επίδοση που θα κάνω και το πώς θ’ αγωνιστώ. Αν μπορώ να δώσω μία καλή… μάχη, αν μπορώ ν’ απαντήσω σε άλλους αθλητές. Δεν είμαι άτομο που κυνηγάει κάποιο σερί. Μου αρέσει ν’ αγωνίζομαι, δεν κυνηγάω τα πολλά μετάλλια.

    Το δύσκολο κομμάτι είναι να υπάρχει κίνητρο και να συνεχίζεις ν’ αγωνίζεσαι. Πάντα βρίσκω τον τρόπο και θέλω πάντα να βελτιώνομαι. Μου αρέσει ν’ αγωνίζομαι και να κάνω άλματα».

    Για την πιθανή αλλαγή αγωνίσματος: «Το τριπλούν είναι από τα αγαπημένα αγωνίσματα. Αυτό και το ύψος τα παρακολουθώ. Θα ήθελα να κάνω τριπλούν. Θα δω πώς θα πάνε τα πράγματα με τις αποφάσεις που θα πάρει η παγκόσμια ομοσπονδία γιατί δεν θέλω να είμαι το παιχνίδι τους και δεν θέλω να με χρησιμοποιούν για τα πειράματα τους».

    Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ελπίζω να καταφέρω να κερδίσω ξανά»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ασπίδα» €8 δισ. για τα ευάλωτα νοικοκυριά ενόψει του «φόρου άνθρακα»

    Προληπτικά μέτρα για την κάλυψη των ευάλωτων, κατά κύριο λόγο,...

    Αγρίνιο: Πυροβόλησε με αεροβόλο πάνω από ανήλικο που βρισκόταν σε προαύλιο σχολείου – Συνελήφθη ο 65χρονος

    Tρόμος επικράτησε στο Αγρίνιο όπου ένας 65χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο προς...

    ΑΑΔΕ – Ελεγκτικός «κλοιός» στις παραλίες: Ξενοδοχεία, ταβέρνες και beach bars υπό διαρκή παρακολούθηση

    Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το φετινό σχέδιο εκτεταμένων ελέγχων...