Συγγενής της Μάνας της 11χρονης ο Δολοφόνος – Με Κατσαβίδι τα Χτυπήματα

    Ημερομηνία:

    Πρόκειται για μία 11χρονη, η οποία εντοπίστηκε  φέροντας θανάσιμα τραύματα στον λαιμό από κατσαβίδι σύμφωνα με πληροφορίες.

    Η Αστυνομία προσήγαγε έναν  37χρονο άνδρα ως ύποπτο, ο οποίος τελικά “‘έσπασε” και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου στο σημείο που  δολοφόνησε το παιδί, σε ένα χωράφι στην περιοχή Καταραχίου Ηλείας, μεταξύ Λεχαινών και Αρετής.

    Φέρεται ο άνδρας να έχει απασχολήσει στο παρελθόν καθώς το 2017 είχε κατηγορηθεί για υπόθεση βιασμού το 2017 σε βάρος μιας ανήλικης, ενώ η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας της ανήλικης να είναι σεξουαλικό.

    Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος θα εξετάσει τη σορό για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου του ανήλικου κοριτσιού, που έμελλε να βρει φρικτό θάνατο.

    ΣΤΙΣ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

    Οι έρευνες της Αστυνομίας ξεκίνησαν στις 3 τα ξημερώματα όταν η μητέρα της 11χρονης κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης της, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το απόγευμα της Κυριακής.  Οι αστυνομικοί ερευνώντας την περιοχή εντόπισαν από κάμερα ασφαλείας το κοριτσάκι να μπαίνει σε ένα όχημα, χρώματος μαύρου, με τη θέλησή του, το οποίο οδηγούσε ο 37χρονος,ο οποίος είναι συγγενής της μητέρας της 11χρονης. Πρόκειται για έναν ξάδελφο και κουμπάρο της μητέρας της ανήλικης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, χωρίς όμως να αποκαλύψει για ποιόν λόγο προέβη στην αποτρόπαια πράξη. Επίσης από τους αστυνομικούς δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το φονικό όπλο, το κατσαβίδι.
    Η μητέρα του παιδιού ενημερώθηκε από την Αστυνομία ότι βρέθηκε σε χωράφι χτυπημένο ένα κοριτσάκι και η ίδια βιώνει δραματικές ώρες καθώς δεν ξέρει αν πρόκειται για την κόρη της.

    ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ
    Υπενθυμίζουμε ότι από το πρωί αναζητείτο το κοριτσάκι και η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση της Βασιλικής ανέφερε τα εξής:

    Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει Amber Alert αναφέροντας ότι τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν την Κυριακή 9/6 στις 21:10.

    Το «Χαμόγελο του Παιδιού» όπως τονίζει ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10/6 και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

    Συγγενής της Μάνας της 11χρονης ο Δολοφόνος - Με Κατσαβίδι τα Χτυπήματα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μέλι και γιαούρτι: Το απροσδόκητο όφελος για το έντερο, που ανακάλυψε νέα μελέτη

    Εάν απολαμβάνετε ένα μπολ με γιαούρτι για πρωϊνό, η προσθήκη μιας κουταλιάς μέλι,...

    12 τρόφιμα φουλ σε βιταμίνη D

    Πέρα από τις βιταμίνες σε χάπια και τα συμπληρώματα διατροφής, μπορούμε...

    Η βιταμίνη που διώχνει την κακή διάθεση και δίνει ενέργεια

    Η έλλειψη ενέργειας συχνά οδηγεί σε κακή διάθεση, ενώ...

    Κάμαλα Χάρις: Ζητά από τον Τραμπ να γίνει όλο το ντιμπέιτ με ανοιχτά μικρόφωνα

    Η Κάμαλα Χάρις η διεκδικήτρια του προεδρικού θώκου στις εκλογές του...
    Best Shop