Το ξέσπασμα του Ακη Τσελέντη: Αντιμετωπίστηκα ως “ξένο σώμα” στη “Νίκη”

    Ημερομηνία:

    Εγραψε ο καθηγητής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ακης Τσελέντης:

    Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις χιλιάδες (προσωπικές) ψήφους με τις οποίες με τιμήσατε και ας μην ανήκατε σε μεγάλο ποσοστό στη ΝΙΚΗ.
    Στον αγαπητό μου εκλεγέντα ηθοποιό, μοντέλο, και διακεκριμένο πρόσωπο στη showbiz πιστό Χιστιανό Νίκο Αναδιώτη (προσόντα δυσεύρετα στις ημέρες μας) εύχομαι να βοηθήσουν οι βαθιές γνώσεις του να έχει μια πετυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου η ΝΙΚΗ θα κάνει το ντεμπούτο της.
    Εγώ από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίσθηκα ως «ξένο σώμα» στο κίνημα αυτό το οποίο κάθε τόσο μια υπερ-δογματική φαιδρή θρησκευτική υπο-ομάδα προέβαλε στα μέλη καταγγελτικά τις τεχνοκρατικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις μου περί κορονοϊού και θείας κοινωνίας, περί αμβλώσεων κλπ κλπ. ψάχνοντας μετά μανίας ανάμεσα στις χιλλιάδες αναρτήσεις μου στο FB.
    Θα συνιστούσα στον Πρόεδρο κ Νατσιό ότι πρέπει να κρατήσει το πατριωτικό αυτό κίνημα, αν θέλει να ισχυροποιηθεί περεταίρω, μακριά από τακτικές θρησκευτικής σέκτας, υποκρισίας και υπογείων μεθοδεύσεων Χριστιανοταλιμπάν.
    (**) Αυτά είναι τα σχόλια ενός ειλικρινούς φίλου από τα ιδρυτικά στελέχη της ΝΙΚΗΣ που είχε κάνει τεράστιο αγόνα για να σταθεί στα πόδια του το κομμα και πού πέταξαν σαν τσαλακωμένο χαρτί γιατί δεν πήγαινε με τα νερά τους: «Δέχτηκες το πιο βρώμικο πόλεμο που έζησα ποτέ…πόνεσα με τον πόνο σου…κ την αδικία που εδεχθης….με καγκεμπιστικες πρακτικές ψαξαν το χρονολόγιο σου για να σου βρουν ψεγάδι .. σου φέρθηκαν άθλια ..κ το κυριότερο ρίξανε γραμμή σε όλη την Ελλάδα να μη ψηφιστείς όχι μόνο εσύ…αλλά ρίξανε ανθρώπους με αγώνα κ ικανότητες όπως ο ιντζες ο καραισκος ο Μεταλληνός ο άνθρακεας για να εκλέξουνε κάποιον ανειδίκευτο …που όλο το Κολωνάκι γνωρίζει γιατί έγινε αυτό….ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
    ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΑΚΗ…Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΓΙΟ Κ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ….ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΣ…ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ….»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντίατρος νάρκωσε και βίασε μοντέλο – Τη μετέφερε σπίτι του και την κακοποίησε

    Μία γυναίκα, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ρουμανία, δεν...

    Είναι κακό για την υγεία μας το φαγητό μπροστά στην τηλεόραση; Η επιστήμη απαντά

    Εντάξει, για τα σουβλάκια, τις πίτσες και τα τσιπς...

    ΗΠΑ: Οργή για την εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα – «Ασφυκτιούσε επί οκτώ λεπτά»

    Οι Αρχές στην Αλαμπάμα χρησιμοποίησαν αέριο άζωτο για την...

    Νότιος Κορέα: Ποια είναι η 80χρονη που θέλει να γίνει Μις Υφήλιος

    Η 80χρονη Τσόι Σουν Χουά γεννήθηκε σχεδόν μια δεκαετία...
    Best Shop