Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε η πρώτη πρόβα για το γαμπριάτικο κοστούμι του, τι αποκαλύπτει ο σχεδιαστής

    Ημερομηνία:

    Ο γνωστός σχεδιαστής, Γιώργος Παπαδόγαμβρος μίλησε για το γαμπριάτικο κοστούμι που θα σχεδιάσει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενόψει του γάμου του με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράϊα Ριντλσπρίγκερ θα… ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στα τέλη καλοκαιριού στην Ελλάδα. Ο σχεδιαστής του γαμπριάτικου κοστουμιού του “Greek freak”, Γιώργος Παπαδόγαμβρος μίλησε στο “Πρωινό” του ANT1, αποκαλύπτοντας πως η πρώτη πρόβα έχει γίνει.

    Όπως επεσήμανε ο Γιώργος Παπαδρόγαμβρος δε θα «ράψει» μόνο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τους αδελφούς του, Θανάση, Κώστα, Αλέξη και Φράνσις και τους καλεσμένους από το εξωτερικό.

    «Τα παιδιά τα ξέρω χρόνια. Ξέρουν τη δουλειά μου και εντάξει θα έρθουν σε εμένα. Είμαι δοκιμασμένος» ανέφερε αρχικά. «Όλα τα αδέλφια θα αναλάβω και όλους τους καλεσμένους από το σούπερ μάρκετ. Και πολλούς Έλληνες που θα πάμε στον γάμο.

    Ο γάμος είναι σε δύο μήνες, δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε κάτι. Έχουμε κάνει την πρώτη πρόβα. Δεν είναι δύσκολος πελάτης, είναι πολύ καλό παιδί και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε κιόλας. Κάντε υπομονή, πάντως θα είναι πολύ μεγάλη διαφήμιση για την Ελλάδα μας» ανέφερε ο Έλληνας σχεδιαστής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: 15χρονος πήρε την καραμπίνα και πήγε να πυροβολήσει τα σκυλιά!

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, συνελήφθη, ένας...

    «σπιράλ»: Οι ερωτήσεις της παράταξης στην ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου

    Το σπιράλ απέστειλε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ερωτήσεις...

    Πανελλαδικές 2025: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων με βαθμολογίες που… κόβουν την ανάσα

    Ημέρα χαράς για μαθητές που διαγωνίστηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις,...

    Δημοσκόπηση MEGA: Αυξημένη η δυσαρέσκεια των πολιτών – Ποια τα ποσοστά των κομμάτων

    Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατά 12 ποσοστιαίες μονάδες έναντι...