Ηράκλειο: Κατήγγειλε τον ανήλικο πρώην φίλο της για βιασμό

    Ημερομηνία:

    Τον βιασμό της από τον ανήλικο πρώην σύντροφό της κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου μια 27χρονη.

    Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του 17χρονου νεαρού αλλά και της μητέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ. Το ζευγάρι διατηρούσε δεσμό αλλά χώρισε πριν από 3 μήνες. Ο νεαρός που επιθυμούσε την επανασύνδεσή τους, φέρεται να μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο στο διαμέρισμα της 27χρονης το οποίο βρίσκεται στο Γάζι του δήμου Μαλεβιζίου και να την περίμενε να επιστρέψει στο σπίτι.

    Όταν εκείνη μπήκε στο διαμέρισμα βρέθηκε έκπληκτη μπροστά στον ανήλικο, ο οποίος σύμφωνα με την παθούσα, της ζήτησε να τα ξαναβρούν. Η 27χρονη υποστήριξε ότι αρνήθηκε την επανασύνδεση με τον 17χρονο, γεγονός που προκάλεσε την οργή του. Όπως κατήγγειλε η κοπέλα στους αστυνομικούς, την άρπαξε από τον λαιμό, την χτύπησε και στην συνέχεια την βίασε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος από την πλευρά του αρνείται την κατηγορία σε βάρος του και επικαλείται την ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε με την καταγγέλλουσα.

     

    ICECAP

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ρόφημα που φαίνεται να αυξάνει το προσδόκιμο ζωής – και μας φτιάχνει τη διάθεση

    -Δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς ήπιε τον πρώτο καφέ στον...

    Οι top χώρες προέλευσης των περισσότερων ξένων ταξιδιωτών στην Ελλάδα

    Τα σκήπτρα συνεχίζει να κρατάει και το 2025 ο...

    Αγορά εργασίας: Μειώνονται οι 30ρηδες, αυξάνονται οι 65ρηδες

    Γκριζάρει επικίνδυνα η αγορά εργασίας στην Ελλάδα, όπως προκύπτει...

    Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις – Πότε θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι σε Γυμνάσια και Λύκεια

    Πλησιάζουν οι ημερομηνίες-ορόσημα για τη λήξη των μαθημάτων στα...