Νόαμ Τσόμσκι: Σε νοσοκομείο της Βραζιλίας με εγκεφαλικό επεισόδιο – Τι είπε η σύζυγός του

    Ημερομηνία:

    Εγκεφαλικό επεισόδιο έχει υποστεί ο διάσημος γλωσσολόγος και καθηγητής του MIT, Νόαμ Τσόμσκι.

    Η Βαλέρια Τσόμσκι δήλωσε στο Associated Press μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ότι ο καθηγητής του ΜΙΤ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο στην πατρίδα της, τη Βραζιλία, αφού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο Ιούνιο. Το ζευγάρι ταξίδεψε με ένα αεροσκάφος ασθενοφόρου με δύο νοσοκόμες μόλις έγινε αρκετά καλά για να φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Ο διάσημος διανοούμενος εξακολουθεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις και η σύζυγός του επιβεβαίωσε ότι σηκώνει το αριστερό του χέρι σε μια χειρονομία θρήνου και οργής όταν βλέπει εικόνες από τον πόλεμο στη Γάζα.

    Η σύζυγος του Τσόμσκι, η οποία παντρεύτηκε τον καθηγητή το 2014, δήλωσε επίσης στη Folha de S Paulo ότι σκέφτεται να μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα κοντά στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο, αφού διάβασε ότι η διαβίωση σε ένα ηλιόλουστο μέρος μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς με εγκεφαλικό επεισόδιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Επιχειρηματίας απάντησε στην κίτρινη διαγράμμιση της Τριών Ναυάρχων με τα χρώματα του Pride – ΦΩΤΟ

    Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε επιχειρηματίας εστίασης του πεζόδρομου Τριών...

    Το ομαδικό βίτσιο διάσημου τραγουδιστή χώρισε πολύ γνωστό ζευγάρι συναδέλφων του

    Ενα σεξουαλικό βίτσιο στα καμαρίνια (και μάλιστα με τον… δάκτυλο τρίτου,...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Σεισμός στην περιοχή – ΧΑΡΤΗΣ

    Σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ στις 23.12 με επίκεντρο κοντά...