Δυτική Αχαΐα: Λαϊκή αγορά για λίγους και με επαπειλούμενα πρόστιμα

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis
    Κανονικά θα λειτουργήσει, το Σάββατο, η Λαϊκή Αγορά της Κάτω Αχαΐας, μετά από απόφαση του αντιδημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Μάλλιαρη, αλλά υπό αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις.
    Θα συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50% των θέσεων, συμπεριλαμβανομένων και βιολογικών αγορών. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων θα είναι τα 5 μέτρα, με ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα, απόσταση 1,5 μ. μεταξύ των ατόμων, ενώ επαγγελματίες και παραγωγοί, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού, υποχρεούνται να φορούν, κατά τις συναλλαγές τους, υποχρεωτικά υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης αλλά και να τοποθετούν σε εμφανές σημείο του δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό. Υποχρεωτική θα είναι η μάσκα και για τους καταναλωτές.
    GYMALL
    Σε περίπτωση παράβασης των αποστάσεων προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ και αναστολή δραστηριότητας για 15 ημέρες, αλλά και άλλα 3.000 ευρώ με αναστολή δραστηριότητας για 30 μέρες. Εφόσον διαπιστωθούν περισσότερες από 5 παραβάσεις την ίδια μέρα, αναστέλλεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς για 7 ημέρες και 10.000 ευρώ με αναστολή για 15 ημέρες.
    Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ενέκρινε τους παρακάτω πωλητές για το προσεχές Σάββατο. Παραγωγοί: Νεζερίτης Κωνσταντίνος, Χριστοδουλόπουλος Δημήτριιος, Gjona Brunilda, Νικολόπουλος Γεώργιος, Κωστόπουλος Φώτιος, Μαντάς Δημήτριος, Ζύγουρας Ασημάκης, Βλάχος Ανδρέας, Ταπεινός Ιωάννης, Λιαρομάτης Γεώργιος, Πανταζόπουλος Χρ. Παναγιώτης, Μίντζας Αντώνιος, Κανελλόπουλος Ευστάθιος, Πανταζόπουλος Κ. Χρήστος, Κυριακοπούλου Φωτεινή, Τσούρας Γεώργιος, Ζαφειρόπουλος Νικόλαος και Kryemadhi Leonard. Επαγγελματίες: Λέκκα Σοφία και Αντωνόπουλος Γεώργιος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αναστάσιμο μήνυμα της Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνας Αλεξοπούλου

    Η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι ένα γεγονός κοσμογονικό, το...

    Ο φετινός Απρίλιος ήταν ο πιο θερμός των τελευταίων 15 ετών

    Σε πολύ υψηλά επίπεδα, σχεδόν στο σύνολο της χώρας...

    Πάσχα στο χωριό: Πήραν ζωή τα καφενεία και οι πλατείες στα ορεινά της Αχαΐας

    Παρά την ακρίβεια και τις αυξήσεις που υπάρχουν στις...

    Έντερο: Τι να κάνουμε κάθε βράδυ για να είναι υγιές – Τέσσερις γιατροί δίνουν 7 πολύτιμες συμβουλές

    Με αυξανόμενο ενδιαφέρον μελετά η επιστημονική κοινότητα το γαστρεντερικό...