Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στη συνέντευξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 «Βασίλης Σεβαστής».

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε σήμερα (14/6) στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, στην Αγορά Αργύρη, με αφορμή Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 «Βασίλης Σεβαστής».

    Παρόντες στην συνέντευξη ήταν η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τάκης Αντωνόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος και οι αθλητές Μυρτώ Βαλαχά και Φίλιππος Χριστόπουλος.

    Τη συζήτηση διηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου, Νίκος Μπαλάσης.

    Ο Δήμαρχος Πατρέων εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Στίβου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που αρχίζει αύριο στην Πάτρα.

    Αναφέρθηκε στην ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας του Δήμου με όλες τις αθλητικές Ομοσπονδίες και ειδικότερα με τον ΣΕΓΑΣ με τον οποίο έχει θεσμοθετημένη συνεργασία με μνημόνιο.

    Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός εξαιτίας της υποχρηματοδότησής του από το κράτος. Αυτό πρέπει να λυθεί άμεσα δεν μπορεί να συνεχίζεται τόνισε ο Δήμαρχος και σημείωσε ότι ο Δήμος από την πλευρά του προσπαθεί να βοηθήσει όπου μπορεί με τα μέσα που διαθέτει.

    Στην τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, αφού έδωσε κι αυτός τα συγχαρητήρια στην Εθνική Στίβου, εστίασε  στο γεγονός, όπως είπε, ότι η Πάτρα έχει γίνει μια πόλη ελκυστική για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων λόγω των αθλητικών χώρων που διαθέτει και του ξενώνα στον οποίο φιλοξενεί τους αθλητές. Δεν είναι τυχαίο, σημείωσε ο Αντιδήμαρχος, το γεγονός ότι μετά από 30 χρόνια που έγινε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάι Τάι, έγινε στην Πάτρα. Τέλος επισήμανε ότι όταν ανέλαβε το Δήμο η σημερινή Δημοτική Αρχή γινόταν στην πόλη 16 αθλητικές διοργανώσεις το χρόνο και σήμερα αυτές έχουν ξεπεράσει τις 60!

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στη συνέντευξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 «Βασίλης Σεβαστής». Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στη συνέντευξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 «Βασίλης Σεβαστής».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελένη Βουλγαράκη για την προσωπική της ζωή: «Έχω σκεφτεί τον γάμο»

    Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Ελένη Βουλγαράκη, αποκαλύπτοντας...

    Μετά τις μωβ και οι γαλάζιες μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες – Οι διαφορές τους και τα χαρακτηριστικά τους

    Ανησυχία σε όσους ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές...

    Οι 3 συνήθειες που μας γερνούν ήδη από τα 35 μας

    Το κλασικό «μια ζωή την έχουμε» έχει συνοδεύσει αμέτρητες...

    Φονικές πλημμύρες στο Τέξας: Απεγνωσμένες προσπάθειες να βρεθούν 20 κοριτσάκια που χάθηκαν από κατασκήνωση

    Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας...