Σκηνές φαρ ουέστ σε μίνι μάρκετ – Πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη και χτύπησε με ρόπαλο δύο υπαλλήλους

    Ημερομηνία:

    Απίστευτες σκηνές σε κατάστημα μίνι μάρκετ στα Χανιά εξελίχθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου, με τρία άτομα να τραυματίζονται.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας, που αποδείχτηκε στη συνέχεια γνώριμος στις αστυνομικές Αρχές, εισήλθε σε μίνι μάρκετ στη διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών.

    xania_market2

    Για λόγους που δεν διευκρινίζονται, ο άνδρας τραυμάτισε στο πόδι με όπλο (μάλλον αεροβόλο) τον ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια, με ξύλινο αντικείμενο (που έμοιαζε με ρόπαλο) χτύπησε στο κεφάλι και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα που εργάζονταν στο κατάστημα!

    Ο πυροβολισμός ακούστηκε από τους γείτονες που ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, ενώ περιέγραψαν και το άτομο που προκάλεσε το συμβάν, ο οποίος διέφυγε από το κατάστημα με μια μηχανή.

    Φλίγκος
    ropalo_xania
    Το ρόπαλο που χρησιμοποίησε ο δράστης

    Άμεσα έσπευσαν στον σημείο αστυνομία αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

    xania_market3
    xania_market4

    Σε εξέλιξη βρίσκεται, την ίδια ώρα, ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλειστηριασμοί: Τι «κλήρωσε» για τα ξενοδοχεία και τον ιστορικό μύλο που βγήκαν στο σφυρί

    Δύο ξενοδοχειακές μονάδες της περιφέρειας, αλλά και ένας ιστορικός μύλος, βγήκαν...

    Αιγιάλεια: Περιπέτεια για λουόμενη που παρασύρθηκε από ρεύματα – Εντοπίστηκε σώα ένα μίλι μακριά

    Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 55χρονης γυναίκας σήμερα...

    Παπανδρέου σε Παπαθανάση για την Καλογριά: «Η δημόσια γη δεν είναι προς εκποίηση»

    Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για τη διαχείριση των...

    «Ο δολοφόνος είναι ανάμεσά μας» με τον Παύλο Κοντογιαννίδη στην Πάτρα

    Μετά από 50 παραστάσεις στο θέατρο Μικρός Κεραμικός η...