Καλάβρυτα – Χιονοδρομικό: Με ελπίδες λιγοστές…

    Ημερομηνία:

    Δεν δείχνει και τόσο αισιόδοξος για θεαματική ανατροπή της κατάστασης και άνοιγμα των Χιονοδρομικών Κέντρων ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Αλέξης Αγριος, αλλά δεν χάνει και τελείως τις ελπίδες του.
    Φλίγκος
    «Η αίσθησή μου, καθαρά προσωπικά, είναι ότι οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για το θαύμα, αλλά θα περιμένουμε και θα ελπίζουμε…Αλλωστε, πολλά πράγματα σ’ αυτή την ιστορία της πανδημίας αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη και οι αποφάσεις, λόγω της αβεβαιότητας της κατάστασης, λαμβάνονται τελευταία στιγμή», τόνισε στην «Π» ο κ. Αγριος, αποκαλύπτοντας ακόμα ότι η ανεπίσημη κρούση που έγινε τις τελευταίες μέρες από άνθρωπο του Χιονοδρομικού στο Υπουργείο Τουρισμού δεν έβγαλε και το πιο ευχάριστο αποτέλεσμα.
    «Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο προς ανακοίνωση…», ήταν η ατάκα κορυφαίου στελέχους του Υπουργείου, το οποίο ουσιαστικά διέψευσε, έστω και έμμεσα, τις φήμες ότι επίκειται άνοιγμα των Χιονοδρομικών μετά τις 15 Ιανουαρίου! Μέχρι που, όπως κυκλοφορεί και σε παρασκηνιακό επίπεδο στο Υπουργείο, είναι πολύ πιθανό να γίνει και επίσημη ανακοίνωση διάψευσης ώστε να μην τρέφουν κάποιοι φρούδες ελπίδες.
    Η ιστορία ξεκίνησε από δημοσιεύματα που ήθελαν τα Χιονοδρομικά Κέντρα της Βορείου Ελλάδας, κυρίως, να πρεσάρουν ασφυκτικά την Κυβέρνηση να τους δώσει πράσινο φως, έστω και με πολλές ασφαλιστικές δικλείδες, για να ανοίξουν, με το επιχείρημα ότι στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία αντίστοιχα Χιονοδρομικά λειτουργούν, άρα τραβάνε πάνω τους όλη τη χιονοδρομική πελατεία.
    ICECAP
    Πριν από μερικές μέρες, πάντως, σε τηλεδιάσκεψη που είχε γίνει ανάμεσα σε Αδωνι Γεωργιάδη και Αντώνη Σκυλακάκη απ’ τη μια, και διευθυντές και υψηλόβαθμα στελέχη Χιονοδρομικών απ’ την άλλη, δεν είχε διαφανεί τόσο θετικό κλίμα.
    Κάποιοι, όμως, στη Βόρεια Ελλάδα, βλέποντας πλήρη κατάρρευση εσόδων, λόγω μη λειτουργίας των Χιονοδρομικών, σήκωσαν ψηλά τη σημαία της «επανάστασης» και περιμένουν. Πιέζουν και περιμένουν…
    Οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες, αλλά υπάρχουν.
    Οσο για το βαθμό ετοιμότητας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, ο Αλέξης Αγριος επισήμανε: «Είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ακόμα και με εκτεταμένους περιορισμούς, λόγω περιοριστικών μέτρων, έχουμε πάρει όλα τα μέτρα που είναι αναγκαία. Αν δοθεί το οκ, εμείς είμαστε καθόλα έτοιμοι».

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΗΠΑ: Εννέα μετανάστες υπό κράτηση νεκροί επί ημερών Τραμπ

    Εννιά μετανάστες πέθαναν ενώ τελούσαν υπό κράτηση στις ΗΠΑ αφότου...

    Η Δρ Αικατερίνη Α. Πολυμέρου-Καμηλάκη αναγορεύθηκε Επίτιμη Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών – ΦΩΤΟ

    Με ιδιαίτερη επισημότητα πραγματοποιήθηκε, στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης»...

    ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ: Η συνέχεια την Παρασκευή

    Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή...