Δανάη Μπάρκα: Με κατέγραφαν εντελώς αδιάκριτα με τα κινητά τους, ενώ έκανα μπάνιο στη θάλασσα

    Ημερομηνία:

    Η Δανάη Μπάρκα είπε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της, το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου, ότι όσο έκανε μπάνιο στη θάλασσα το Σάββατο 15 Ιουνίου, άγνωστοι την κατέγραφαν με τα κινητά τους.

    Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι τρία νέα παιδιά που την είδαν στην παραλία στις Κιτριές, που πέρασε το Σαββατοκύριακο, άρχισαν να τη φωτογραφίζουν ή να τη βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους.

    «Παιδιά, η αδιακρισία είναι τρομερό πράγμα. Θα το πω τώρα, θα σκάσω, έλεγα να μην το πω, αλλά θα το πω» είπε, πριν περιγράψει, τι συνέβη.

    οπως ανέφερε στη συνέχεια: «Το Σάββατο κάναμε εμείς το μπανάκι μας στο γνωστό μας μέρος, στις Κιτριές. Εμένα, αυτό είναι το χωριό μου, είναι ο τόπος μου, είναι το μέρος μου, είναι η οικογένειά μου εκεί, οι κουμπάροι μου κλπ. Κάποια στιγμή πηγαίνω προς τη θάλασσα και μου λέει η παρέα μου “έχε το νου σου, σε βγάζουν βίντεο και φωτογραφίες”».

    Η παρουσιάστρια περιέγραψε στην πορεία: «Και γυρνάω και βλέπω τρία νέα παιδιά, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι, τα οποία εντελώς αδιάκριτα είχαν σηκώσει τα κινητά. Κάνω το μπάνιο και γυρνώντας μου λέει η κυρία που ήταν στη διπλανή ξαπλώστρα “κι εσείς τώρα τι είναι αυτό το άσχημο που βιώνετε”. Δεν είναι κακό να σε βγάλει κάποιος φωτογραφία και βίντεο, αλλά είναι αδιάκριτο. Δεν πήγα να τους μιλήσω, επειδή όμως δεν τους ξέραμε. Αλλά όταν μπήκαν στη θάλασσα σήκωσα και εγώ το κινητό μου και έκανε ότι τους καταγράφω», είπε η Δανάη Μπάρκα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τον διαρρήκτη που άνοιγε “γυάλινες πόρτες”! Σε ποιες οδούς είχε “χτυπήσει”

    Τέσσερα καταστήματα είχε σπάσει μέσα σε λίγες ώρες 41χρονος...

    Ολυμπιακός: Στην Κεφαλονιά τα ευρωπαϊκά τρόπαια

    Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν τα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε η...

    Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον 15χρονο που χτύπησε ο πατέρας του – Η μητέρα ζητά την επιμέλεια – Ποια η κατάστασή του

    Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών για...

    Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε πάνω από 4.000 ανθρώπους στη Συρία μετά την ήττα του το 2019

    Τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σκότωσαν σχεδόν 4.100 ανθρώπους στην...