Επίθεση με βιτριόλι: Η Μαρία Μενούνος στο πλευρό της 34χρονης Ιωάννας

    Ημερομηνία:

    Η Μαρία Μενούνος θέλησε να στηρίξει οικονομικά την 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από μερικούς μήνες.

    Συγκεκριμένα η 34χρονη Ιωάννα δίνει τον δικό της αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας της, έχοντας όμως την ανάγκη και την στήριξη του κόσμου. Όλα ξεκίνησαν όταν η Αννίτα Ναθαναήλ άρχισε να καλεί όσους μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη Ιωάννα μέσω μιας ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας του εξωτερικού που αφορά δωρεές για άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

    Μία από αυτές ήταν και της Μαρίας Μενούνος, η οποία αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 1.000 δολαρίων στην 34χρονη. Η παρουσιάστρια που ζει και εργάζεται στην Αμερική μάλιστα κάλεσε μέσω Twitter κι άλλους ανθρώπους να βοηθήσουν την Ιωάννα. «Αυτό είναι απαίσιο. Παρακαλώ βοηθήστε την Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι», ανέφερε η Μαρία Μενούνος.

    menoynos1-345x600
    menoynos2-337x600

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ: Θεία λειτουργία στο «Πάτημα του Αγίου Ανδρέου»

    Στον λόφο του Αγίου Ανδρέα στο Λεόντιο, εκεί όπου...

    ΑΧΑΪΑ: Εσωσαν 16χρονο κορίτσι

    Καίρια ήταν η επέμβαση αστυνομικών της ∆ίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Επεισόδιο τη νύχτα στα Ψηλαλώνια! Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας

    Συναγερμός το βράδυ της Παρασκευής στα Ψηλαλώνια όταν άτομο...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ & ΓΙΑΓΙΑ ΗΡΑ χήρα ΖΑΧ. ΚΑΚΙΟΥ ΤΟ...