Αναστασία: Θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα

    Ημερομηνία:

    Όσο για τα Μέγαρα, αλλά και τους γονείς της, δήλωσε: «Μεγάλωσα στα Μέγαρα. Ήμουν μέσα σε όλα, θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα. Ακόμα και τώρα, μένω εκεί με τους γονείς μου, δεν θέλω να φύγω. Για εμένα είναι μοναδικό το να φεύγω από την Αθήνα και να πηγαίνω εκεί, σε ένα ασφαλές περιβάλλον για εμένα».

    Τέλος, αναφέρθηκε στην απότομη επιτυχία που γνώρισε, αλλά και στο πώς τη διαχειρίζεται. «Μέσα μου δεν αλλάζει τίποτα με τα πολλά views που έχουν τα τραγούδια μου. Δεν υπάρχει μέρα που να έχω σταματήσει να δουλεύω», είπε.

    Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Η επιτυχία μου ήρθε σαν σφαλιάρα.Η αγάπη του κόσμου πολλές φορές σου δημιουργεί ένα βάρος. Αν εγώ πιστεύω ότι κάποια άποψη που έχω πάνω σε ένα θέμα, δεν είναι καλή για κάποιον άλλο, δεν την λέω. Όταν τρέχεις για πράγματα, δεν χαίρεσαι πολύ την επιτυχία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Εσωσαν 16χρονο κορίτσι

    Καίρια ήταν η επέμβαση αστυνομικών της ∆ίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Επεισόδιο τη νύχτα στα Ψηλαλώνια! Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας

    Συναγερμός το βράδυ της Παρασκευής στα Ψηλαλώνια όταν άτομο...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ & ΓΙΑΓΙΑ ΗΡΑ χήρα ΖΑΧ. ΚΑΚΙΟΥ ΤΟ...

    Προμηθέας: Επίσημα παίκτης των “πορτοκαλί” ο Πόλι Πόλικαπ

    Ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών για το σύνολο του Προμηθέα με...