Λάκης Γαβαλάς για τη φυλακή: Εγώ σωφρονίστηκα από μένα τον ίδιο, όμως δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι

    Ημερομηνία:

    Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχουν Vip κελιά».

    Φλίγκος

    Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και ανέφερε αρχικά: «Υπάρχουν δύο σημεία, που πρέπει να κατεδαφιστούν εδώ και τώρα. Η ΓΑΔΑ και ο Άγιος Σάββας».
    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στη ΓΑΔΑ έμεινα κι εγώ και η αδερφή μου με ανήλικο παιδί τότε, για ενάμιση μήνα. Δεν υπάρχει κάτι πιο βρωμερό και πιο χολέρα. Δεν είχαν χώρο οι φυλακές τότε». aναφορικά με τα Vip κελιά στις φυλακές, ο Λάκης Γαβαλάς ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν, ενώ δήλωσε πως μάλλον πρόκειται για την πτέρυγα με τους λιγότερους κρατούμενους.

    ICECAP

    «Είναι η πτέρυγα με λιγότερους κρατούμενους. Υπήρχε κελί για 8 άτομα και ήταν μέσα 20. Που είναι αυτό το vip κελί; Δεν υπάρχει. Και γιατί να μην έχει air condition; Να πεθάνουμε; Η φυλακή είναι ένα τρελό πράγμα. Πρέπει να σωφρονιστείς, η φυλακή δεν βάζει τον άνθρωπο να σωφρονιστεί. Πώς να τον κάνεις τον άλλον να σωφρονιστεί, όταν πρέπει να βλέπει εκεί μέσα ξυλοδαρμούς και ό,τι άλλο γίνεται; Με κάνετε και κεκεδίζω», σημείωσε.

    Όσο για το αν είχε νιώσει ποτέ φόβο μέσα στη φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε χιουμοριστικά: «Μια φορά μου έκλεψαν την πούδρα μου και δεν ήξερα που να τη βρω. Μου έφεραν τελικά ταλκ από το ιατρείο».

    Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Όταν πας φυλακή είναι πολύ σκληρό, δεν θέλω να το περιπαίζουμε. Έχει μια έννοια που ανήκει στην κοινωνία μας. Όταν έχεις οικονομικό έγκλημα, με βάζεις με ανθρώπους που έχουν σκοτώσει; Εγώ σωφρονίστηκα από μένα τον ίδιο, όμως δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Nappuccino: Αυτή η νέα τάση που αλλάζει τον ύπνο μας

    Σε μια εποχή που μας θέλει συνεχώς σε εγρήγορση,...

    Nαστάζια Μητροπούλου: Τα πάντα ΟΛΑ άλλαξαν για το κορίτσι του Θέμου!

    Εχοντας αφήσει πίσω της όλα τα άσχημα που βίωσε, η Ναστάζια...

    Οι 10 κορυφαίοι εφοπλιστές που κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά ξηρού φορτίου το 2025 – Ηγετική η παρουσία της Ελλάδας

    Από το σιδηρομετάλλευμα και τον άνθρακα έως τα δημητριακά και τα λιπάσματα, η ναυτιλία...

    Η Ελληνίδα μάνα και το σπιτικό φαγητό από το ’50 έως σήμερα

    Η εικόνα μιας μητέρας που κυνηγάει το μικρό της...