Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινά ο 1ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «UPatras Stars»

    Ημερομηνία:

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει για πρώτη φορά τον Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «UPatras Stars» με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών των φοιτητών του.

    Ο διαγωνισμός, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Τμήματος Μεταφοράς Τεχνολογίας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και σε υποψήφιους διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πατρών. Στόχος του είναι η αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης μέσω της μετατροπής καινοτόμων ιδεών σε προϊόντα και υπηρεσίες και η καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος.

    Γιατί να συμμετάσχετε:

    ICECAP
    • Ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας: Αναπτύξτε δεξιότητες και αποκτήστε γνώσεις για να υλοποιήσετε καινοτόμες λύσεις με κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό αντίκτυπο.
    • Μετατροπή ιδεών σε πράξη: Λάβετε υποστήριξη και καθοδήγηση για να μετατρέψετε τις πρωτοποριακές ιδέες σας σε βιώσιμα επιχειρηματικά εγχειρήματα.
    • Δωρεάν συμμετοχή: Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Πατρών, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
    • Βραβεία: Οι ομάδες που θα διακριθούν θα λάβουν σημαντικά έπαθλα, τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς.

    Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά έως τις 20/07/2024.

    Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του διαγωνισμού https://upstars.upatras.gr/  ή να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μεταφοράς Τεχνολογίας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πατρών στο tto@upatras.gr .

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η βόλτα των Πατρινών στο Δασύλλιο το 1932!

    Η Καρτ ποστάλ που βλέπετε ταχυδρομήθηκε το 1932 από...

    ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ: Νεκρός οδηγός δικύκλου – Δυστύχημα στο Παμπελοποννησιακό – ΦΩΤΟ

    Νέα τραγωδία στην Πάτρα. Νεκρός ο οδηγός ενός δικύκλου...

    Σύλληψη για λαθρεμπόριο ποτών στην Ηλεία

    Περισσότερες από 100 φιάλες με αλκοολούχα ποτά, φέροντας ετικέτες επώνυμων...

    ΠΑΤΡΑ: Το παλιό αμαξοποιείο που έφτιαχνε τα αμαξώματα επιφανών Ελλήνων – ΦΩΤΟ

    Τα αμαξώματα των πρώτων αυτοκινήτων ήταν κατασκευασμένα από ξύλο....