Δέσποινα Βανδή: «Ο στόχος δεν είναι ο γάμος αλλά η ευτυχία, στα 50 μου το κατάλαβα»

    Ημερομηνία:

    Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμου στο YouTube και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

    Η τραγουδίστρια έκανε μία αναδρομή στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πως είχε χάσει τον εαυτό της, δεν τον φρόντιζε και δεν υπήρχε και ο χρόνος να σκεφτεί.

    Βαραίνεις όταν δεν περνάς καλά

    «Είχα βαρύνει με έναν τρόπο τώρα που κοιτάζω πίσω. Μάλλον τη δεκαετία 40 – 50. Βαραίνεις όταν δεν περνάς καλά, σε όποια δεκαετία κι αν είσαι. Δεν σημαίνει ότι γίνεσαι κακή μάνα γιατί κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Εγώ δεν επέτρεπα να κάνω πράγματα για εμένα.

    Ήμουν για τα παιδιά μου
    «Ο εαυτός μου ήταν τέρμα. Δεν είναι καλό αυτό! Ναι είναι καλό γιατί μεγάλωσα δύο παιδιά που έχουν αυτοεκτίμηση, στέκονται στα πόδια τους. Αλλά δεν είναι κακό να δίνεις και χρόνο στον εαυτό σου, να τον προσέχεις, να τον φροντίζεις. Εγώ τον είχα χάσει τον εαυτό μου, δεν με φρόντιζα. Δεν υπήρχε και ο χρόνος να σκεφτώ», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

    Και συνέχισε: «Για τον εαυτό μου ήρθε η ώρα στα 50 μου. Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει ή τουλάχιστον που συνέβη σε εμένα είναι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά με τα οποία μεγάλωσες και με έναν τρόπο σου τα φύτεψαν χωρίς να το καταλάβεις, ακόμη κι από τα παραμύθια».

    Η μεγαλύτερη αξία στη ζωή δεν είναι η αγάπη, αλλά ο σεβασμός

    «Στο όνομα της αγάπης έχουν γίνει… Στο όνομα της αγάπης σφάζουμε τον άλλον, στο όνομα της αγάπης δέρνουμε. Ο σεβασμός είναι η μεγαλύτερη αξία. Αυτή είναι η μαγκιά! Αν μπορείς να τον σεβαστείς αυτό σημαίνει ότι τον αγαπάς και βαθιά. Αν δεν υπάρχει και ο σεβασμός όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα», κατέληξε η Δέσποινα Βανδή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έχεις απλήρωτη τροχαία κλήση; Δες πώς ελέγχεις online σε 5 λεπτά

    Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που μαθαίνουν για μια...

    ΠΑΤΡΑ: “Μπαμπά έσπασα το πόδι μου” – Η μέθοδος τηλεφωνικής απάτης “Caller ID Spoofing”

    “Μπαμπά έσπασα το πόδι μου, κάνε κάτι” Βροχή είναι τα...

    Μια δικηγόρος διαζυγίων γράφει για τα τρία πιο κοινά λάθη των αντρών που οδηγούν στη διάλυση ενός γάμου

    Κάθε σχέση είναι μοναδική, ωστόσο μια δικηγόρος που αναλαμβάνει...