ΠΑΤΡΑ: Σκάβουν τους δρόμους και τους αφήνουν με χαντάκια και τούμπια!

    Ημερομηνία:

    Σκάβουν τους μισούς δρόμους του ιστορικού κέντρου της Πάτρας (και όχι μόνο εκεί) και στη συνέχεια, έχοντας κάνει τη δουλειά τους, τους αφήνουν έτσι ή τους αποκαθιστούν, με τούμπια και χαντάκια που είναι εμφανή.

    Ο λόγος για ορισμένες εταιρείες που το τελευταίο διάστημα είχαν αναλάβει με εργολαβία που βγήκε στον “αέρα” από το κράτος να προχωρήσουν το έργο για τις οπτικές ίνες και την αντικατάσταση τους με σύγχρονες, με στόχο το πιο γρήγορο διαδίκτυο.

    Ο δήμος έδωσε “πράσινο” φως στη μελέτη των εργασιών που του δόθηκε από την κάθε εταιρεία, θέτοντας όμως συγκεκριμένους όρους για την αποκατάσταση των δρόμων αυτών. Ο βασικότερος όρος ήταν να δοθούν πίσω οι δρόμοι αυτοί χωρίς να υπάρχει κανένα σημάδι από τις εργασίες που έγιναν για τις οπτικές ίνες.

    Αυτό απαιτεί το ανάλογο φρεζάρισμα, με την αντίστοιχη ποσότητα ασφάλτου, άρα και ένα επιπλέον κόστος που βαραίνει την εταιρεία που έχει αναλάβει μέσω του κράτος το συγκεκριμένο έργο.

    Πάτρα: Σκάβουν τους δρόμους και τους αφήνουν με χαντάκια και τούμπια!

    Όμως οι περισσότερες από αυτές κοιτάζοντας ασφαλώς πρώτα το κέρδος τους και ύστερα όλα τα άλλα, δίνουν τους δρόμους τους οποίους έσκαψαν, με ανοικτές πληγές, χαντάκια και τούμπια. 

    Αυτός είναι ο λόγος που σε ένα μεγάλο μέρος του κέντρου υπάρχουν πλέον αρκετά σημεία με χαντάκια και τούμπια, από την Γούναρη και την Κανακάρη έως στην Υψηλάντου, την Φιλιποίμενος κτλ.

    Μάλιστα σε ορισμένους από αυτούς τους δρόμους ο δήμος έχει περάσει πρόσφατα καινούργια άσφαλτο που με τις εργασίες αυτές για τις οπτικές ίνες έχει πλέον χαλάσει.

    Έτσι, ήδη έχει προχωρήσει για κάποιες περιπτώσεις τις διαδικασίες, ζητώντας από τις εταιρείες να υλοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους και είναι διατεθειμένος να φτάσει ακόμα και στη νομική οδό, εφόσον δεν εισακουστεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκάνδαλο με 23χρονη δεσμοφύλακα

    Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση μιας 23χρονης...

    Πάτρα: 22χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στο λεωφορείο και πήγε ασθενοφόρο… από την άλλη πλευρά της πόλης

    Ο παραλογισμός πρέπει πάραυτα να οδηγηθεί στην Εντατική για…...

    Η Zervas Art ταξιδεύει από την Πάτρα στον κόσμο και το χρόνο (Φωτο)

    Διανύοντας τον 26ο χρόνο δράσεων, η Zervas Art αποτελεί...

    Πάτρα: Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

    Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Αχαΐας είχε η διοίκηση...