Μπιθικώτσης στην Κλειτορία, συναυλίες σε Σκεπαστό και Καλάβρυτα και «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού»

    Ημερομηνία:

    Η μεγάλη συναυλία με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση στην Κλειτορία, η λαϊκή ρεμπέτικη βραδιά στο Σκεπαστό, η συναυλία της Φιλαρμονικής στην πλατεία Χελμού στα Καλάβρυτα και η θεατρική παράσταση «Το Μεγάλο Ταξίδι της Ραλλού» είναι οι εκδηλώσεις αυτής της εβδομάδας που περιλαμβάνονται στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» του Δήμου Καλαβρύτων.

    Την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Σκεπαστού διοργανώνεται λαϊκή-ρεμπέτικη βραδιά. Θα παίξουν οι μουσικοί Αυγερινή Γάτση, ακορντεόν-τραγούδι, Γιώργος Ζορμπάς, μπαγλαμάς-τραγούδι, Κωστής Κωστάκης, κιθάρα-τραγούδι, Σάκης Νικολετόπουλος, μπουζούκι-τραγούδι και Εύα Ξένου, τραγούδι.

    Την Κυριακή 7 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Χελμού στα Καλάβρυτα θα φιλοξενηθεί ανοικτή συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαβρύτων, με μουσικές απ’ όλο τον κόσμο και με την σύμπραξη της ερμηνεύτριας Μαρίας Ρούτση.

    Επίσης την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαβρύτων θα παρουσιαστεί, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού».

    Η παράσταση αφορά στην ιστορία ενός μικρού ψαριού που ζει στον βυθό του ωκεανού και θέλει να κάνει ένα ταξίδι για να εξερευνήσει ένα νησάκι που έχει ονειρευτεί. Σε όλο της το ταξίδι η Ραλλού θα έχει κοντά της τον Ντούντου, τον «φύλακα άγγελό της», που θα σταθεί δίπλα της και θα τη βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί. Η Ραλλού μέσα από τις περιπέτειες του ταξιδιού της, θα γνωρίσει τις δυνάμεις της και θα ανακαλύψει τελικά τι είναι αυτό που έχει σημασία για αυτήν. Κείμενο, Δήμητρα Λαρεντζάκη, σκηνοθεσία, κίνηση και χορογραφίες Κατερίνα Τασσύ. Παίζουν Φρατζέσκα Πολλάτου και Κατερίνα Τασσύ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΕΚΤ ποντάρει στο ψηφιακό ευρώ με σκοπό την ενίσχυση της ευρωπαϊκής αυτονομίας

    Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας ψηφιακής...

    Βαρομετρικό χαμηλό στην Ευρώπη: Το γαλλικό αδιέξοδο, οι τριγμοί στις αγορές και η απειλή της επιστροφής του ΔΝΤ

    Η καλοκαιρινή ηρεμία των ευρωπαϊκών αγορών διεκόπη πρόωρα και...

    ΠΑΤΡΑ: Κόλαφος για ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση και η Ιστολογική του Ανεστάκη για τον Παναγιωτάκη!

    Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Παναγιωτάκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...

    Το φθινόπωρο μπαίνει κινηματογραφικά στην Πάτρα – Οι τανίες που θα δούμε τον Σεπτέμβριο

    Το φθινόπωρο μπαίνει κινηματογραφικά στην Πάτρα με μια ποικιλία...