Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών, λέει το Μαξίμου για Σαμαρά και Καραμανλή

    Ημερομηνία:

    «Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών»: Με αυτή τη λακωνική διαρροή το κυβερνητικό επιτελείο σχολίασε τις τοποθετήσεις του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή νωρίτερα τη Δευτέρα στο Πολεμικό Μουσείο.

    Η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε στην εν λόγω εκδήλωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος βρισκόταν την πρώτη γραμμή, την ώρα εκείνη ωστόσο, που άρχιζε η εκδήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όπως αναφέρουν σχετικά, κυβερνητικά στελέχη, με τον κ. Μητσοτάκη, δεν ήταν κανένας υπουργός, ούτε καν ο διοικητής του νοσοκομείου, ενώ είδε το δρομολόγιο που ακολουθεί ένας ασθενής από την ώρα που μπαίνει στα επείγοντα μέχρι τις εξετάσεις.

    Αντίστοιχα, συνεργάτης του πρωθυπουργού επισήμανε πως «ο καθένας κάνει τη δουλειά του σε αυτή τη χώρα».

    Στο Μέγαρο Μαξίμου πάντως, δεν αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο τις δύο παρεμβάσεις, Σαμαρά και Καραμανλή, καθώς η μεν ομιλία του δευτέρου είχε τον θεσμικό χαρακτήρα μίας παρέμβασης πρώην πρωθυπουργού, η δε του πρώτου, χαρακτήρα ευθείας επίθεσης εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οικιακή βοηθός άρπαξε πάνω από 30.000 ευρώ από 81χρονη την οποία φρόντιζε

    Μία 59χρονη ημεδαπή που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε...

    Τουρκία: Φυλάκιση Ιμάμογλου έως 8 ετών και 9 μηνών προτείνει η Εισαγγελία

    Ύστερα από μια περίπλοκη δικαστική έρευνα, με βάση κυρίως...

    Η Θωμαή Απέργη πήρε πτυχίο ψυχολογίας: «Είμαι πολύ περήφανη και έτοιμη για τη συνέχεια»

    Πτυχίο στην ψυχολογία απέκτησε η Θωμαή Απέργη, ανακοινώνοντας με...

    ΠΑΤΡΑ: Κοινό Μέτωπο Εμπόρων και ΟΛΠΑ για την Ενίσχυση της Τοπικής Αγοράς

    Σε θερμό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του...