Tραγωδία στο Λασίθι: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον 36χρονο μπατζανάκη του σε γλέντι

    Ημερομηνία:

    Οικογενειακή τραγωδία στο Λασίθι το βράδυ της Τετάρτης καθώς ένας 36χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμό, από τα χέρια του μπατζανάκη του.

    Σύμφωνα με το cretalive ο 36χρονος σκοτώθηκε σε γλέντι για κουρές προβάτων στο Λασίθι από τον μπατζανάκη του. Αρχικά μεταφέρθηκε στην Κριτσά Λασιθίου από  το Οροπέδιο Καθαρού και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

    Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν στη διάρκεια γλεντιού για κουρές στην περιοχή του Καθαρού.

    Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλοθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου από το δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κρατούσε ο μπατζανάκης του.

    Άμεσα σήμανε συναγερμός στις διωκτικές αρχές. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή.

    Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο οι αστυνομικοί προχωρούν σε αυτοψία, συλλέγουν όλα τα στοιχεία, λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της νέας αυτής τραγωδίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ: Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας Interstar Security στη Μεταμόρφωση – φωτο

    Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ανακοίνωσε: Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας Interstar Security...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 28/2 και την Δευτέρα 2/3/2026

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΕΩΡΓ. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΕΤΩΝ 83 Κηδεύουμε το Σάββατο 28-2-2026...

    Ελλάδα – Μαυροβούνιο 65-67: Ρεσιτάλ αστοχίας και πρώτη ήττα

    Η Εθνική Ανδρών γνώρισε την ήττα από το Μαυροβούνιο στη...