Ζάκυνθος: Περιπέτεια για Βρετανίδα τουρίστρια

    Ημερομηνία:

    Τραυματική εμπειρία οι διακοπές μιας νεαρής Βρετανίδας στη Ζάκυνθο, καθώς της έκλεψαν το κινητό με αποτέλεσμα να αποκτήσουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές της.

    Η Λίντια ετοίμασε μια μικρή τσάντα για το τηλέφωνό της, την ταυτότητά της και μετρητά και εξήγησε ότι την είχε κολλητά πάνω της όσο βρισκόταν στο σκάφος.

    «Η μόνη στιγμή που δεν είχα την τσάντα μου πάνω μου ήταν όταν ήμουν στη θάλασσα, αλλά η φίλη μου είχε μείνει στο σκάφος και την είχε μαζί της. Όταν επέστρεψα από τη θάλασσα, πήρα την τσάντα μου, η οποία ήταν ακόμα εκεί, αλλά το τηλέφωνό μου είχε εξαφανιστεί».

    Δεδομένου ότι στο πλοίο υπήρχαν περίπου 50 άτομα, η Λίντια και η φίλη της ζήτησαν από τον DJ να ρωτήσει το πλήθος αν κάποιος είχε δει το χαμένο της τηλέφωνο.

    Οι διοργανωτές του ταξιδιού υποσχέθηκαν να ελέγξουν κάθε άτομο πριν κατέβει από το πλοίο.

    «Τα γενέθλιά μου, στο δίπλωμα οδήγησης στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, ήταν ο κωδικός πρόσβασης στο τηλέφωνο και ο κωδικός για τις ηλεκτρονικές μου τραπεζικές συναλλαγές».

    Ωστόσο, η τύχη της δεν έμελλε να διαρκέσει πολύ.

    «Όταν γύρισα σπίτι, έλεγξα το mobile banking μου και ένα μοναδικό τραπεζικό έμβασμα 12.242 λιρών είχε σταλεί σε κάποιον που ονομαζόταν Τζέσικα», είπε.

    Τα κλεμμένα μετρητά προέρχονταν από το help-and-buy ISA, πράγμα που σημαίνει ότι χάθηκαν αποταμιεύσεις ετών.

    Μετά από ραντεβού στις τράπεζες και την αστυνομία, ευτυχώς η Λίντια κατάφερε να ανακτήσει τα χρήματα που της είχαν κλέψει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναστέλλεται η λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών

    Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Μουρτζούκου. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά...

    Αγιοκατατάχθηκε ο π. Δημήτριος Γκαγκαστάθης!

    Χαρμόσυνα χτυπούν από σήμερα οι καμπάνες στην Ιερά Μητρόπολη...

    ΠΑΤΡΑ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη – Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία – ΧΑΡΤΗΣ

    Λόγω υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή μας αύριο  Πέμπτη...