Εγκατέλειψαν σκύλο δίπλα σε αυτοκινητόδρομο – Τον έδεσαν σε κολόνα με ένα σημείωμα δίπλα του

    Ημερομηνία:

    Ένας άκαρδος ιδιοκτήτης κατοικίδιου εγκατέλειψε τον 4χρονο σκύλο του σε έναν αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα, δήλωσαν οι αρχές.

    Αρκετοί οδηγοί κάλεσαν την αστυνομία αφού εντόπισαν το σκυλάκι δεμένο σε μια κολόνα φωτισμού στο Southern State Parkway κοντά στην Έξοδο 21 γύρω στις 5:30 π.μ., είπε στην The Post ο αρχηγός της αστυνομίας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, Timothy Gleason.

    «Αυτή είναι η Ρόξι, ένας εκπαιδευμένος σκύλος American bull mastiff», έλεγε το χειρόγραφο σημείωμα.

    «Είναι τεσσάρων ετών. Είναι ταϊσμένη και της απομακρύναμε τους ψύλλους, μπορεί να έχει ακόμα προβλήματα μαζί τους. Φροντίστε να έχει καλή φροντίδα».

    Εγκατέλειψαν σκύλο δίπλα σε αυτοκινητόδρομο – Τον έδεσαν σε κολόνα με ένα σημείωμα δίπλα του

    «Υπάρχει μια μεγάλη λίστα αναμονής», είπε ο επόπτης του Hempstead, Ντον Κλάβιν, σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, σύμφωνα με το News 12 Long Island.  Πολλοί από τους οδηγούς που είδαν το σκυλάκι δεμένο στην κολόνα έκαναν ήδη αίτημα για να την αναλάβουν.

    Οι αρχές είπαν ότι αναζητούν τον ιδιοκτήτη της Roxi και ενδέχεται να ασκήσουν κατηγορίες μόλις συλληφθεί.

    «Το Southern State Parkway είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο πολυταξιδεμένους και ύπουλους αυτοκινητόδρομους στο Λονγκ Άιλαντ», αναφέρει η εισαγγελέας της κομητείας Nassau, Anne Donnelly σε μια δήλωση. «Δεν είναι μέρος για να εγκαταλείψεις ένα ζώο τεσσάρων ετών και να το να αφήνεις ένα σημείωμα με καλές ευχές».

    Οι αρχές ζητούν από τον ιδιοκτήτη ή οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για το σκυλάκι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πατρέων για τα αυτονόητα

    του Κώστα Σβόλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό...

    Kαθαρισμοί οικοπέδων: Σχεδόν 702.000 δηλώσεις – 329 δήμοι συνδέθηκαν στην ψηφιακή πλατφόρμα

    Σε 701.823 ανήλθαν οι δηλώσεις που υποβλήθηκαν για τους καθαρισμούς των οικοπέδων, η προθεσμία...

    Θεσσαλονίκη: Γονείς άφησαν βρέφος στο μπαλκόνι να κλαίει και πήγαν για ύπνο

    Μάρτυρες ενός αδιανόητου περιστατικού έγιναν χθες (16/06) τα ξημερώματα...