ΠΑΤΡΑ: “Σκούπα” του Δήμου σε Ηφαίστου και Ομόνοια

    Ημερομηνία:

    Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, μετά την παρέλευση της προθεσμίας που είχε δοθεί στους καταστηματάρχες εστίασης στο θέμα τοποθέτησης των τραπεζοκαθισμάτων, προχώρησαν χθες (Τετάρτη 3 Ιουλίου), σε αφαίρεση τραπεζοκαθισμάτων από πεζοδρόμους, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Διονύση Πλέσσα.

    ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

    Αφαιρέθηκαν τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα εστίασης στους πεζόδρομους Ηφαίστου και Παπαδιαμαντοπούλου, καθώς και από την πλατεία Ομονοίας, από καταστήματα εστίασης που είχαν αναπτύξει πέραν της άδειας που είχε εκδοθεί από τον Δήμο, μετά και την έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας ή δεν είχαν εκδώσει καν άδεια, παρά τις προειδοποιήσεις και προβλεπόμενες ημερομηνίες έκδοσης που είχαν χορηγηθεί από τις Υπηρεσίες Ελέγχου.

    ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

    Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλες τις πλατείες και πεζοδρόμους και γενικά σε κοινόχρηστους χώρους τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και περιφερειακά μετά τις προηγηθείσες αυτοψίες από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μοναδικό αριθμό ταυτότητας αποκτούν όλα τα ακίνητα

    Μοναδικό Αριθμό Ταυτότητας θα αποκτήσουν σύντομα τα ακίνητα, ο...

    Κατάκολο: Με τα αυτοκίνητα στην… παραλία!

    Στην περιοχή «Νέος Δρόμος» όπου αυτοκίνητο πάρκαρε σε απόσταση...

    ΠΑΤΡΑ: Τα συλλυπητήρια του Δημάρχου για τον Θουκυκιδίδη Ευθυμιάτο

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την λύπη του...

    «Ασπίδα» €8 δισ. για τα ευάλωτα νοικοκυριά ενόψει του «φόρου άνθρακα»

    Προληπτικά μέτρα για την κάλυψη των ευάλωτων, κατά κύριο λόγο,...