Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πήγε για περπάτημα φορώντας ροζ μαγιό και λευκή μακριά φούστα

    Ημερομηνία:

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέστρεψε στα social media με νέες καλοκαιρινές φωτογραφίες της.

    Στη δημοσίευση που έκανε το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Instagram, πόζαρε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας της, φορώντας το επάνω μέρος ενός ροζ μπικίνι, το οποίο συνδύασε με μια λευκή μακριά φούστα. Φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και στα χέρια της κρατούσε, ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.

    Μέσα από τη λεζάντα της δημοσίευσής της, αποκάλυψε ότι πήγε για περπάτημα, κάτι που τόνισε ότι της αρέσει πολύ και ευχήθηκε καλό Σαββατοκύριακο στους διαδικτυακούς της φίλους.

    Οι φωτογραφίες της 

    paliospirou328
    palispirou22
    paliospirou3
    GLEARNET

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έχει κρύψει, ότι το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή, μιας και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναρτά συχνά φωτογραφίες της από τη θάλασσα. Πριν μερικές μέρες, το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, μοιράστηκε ακόμη μερικές καλοκαιρινές φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς ακολούθους της.

    Με ένα καφέ ολόσωμο αποκαλυπτικό μαγιό, ένα μεγάλο κόκκινο καπέλο στο κεφάλι και ένα ζευγάρι σκουρόχρωμα γυαλιά ηλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου παίρνει πόζες με θέα τη θάλασσα και τον… σωματοφύλακά της, όπως αποκαλεί έναν μεγάλο διακοσμητικό σκύλο, πλάι στον οποίο και έβγαλε μια φωτογραφία.

    «Νιώθω υπέροχα με τον σωματοφύλακά μου» έγραψε στην ανάρτησή της.

    Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

    paliospirou879
    paliospirou89

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το άνυδρο χωριό που έγινε μητρόπολη – Σπάνια ντοκουμέντα μιας άγνωστης Αθήνας

    Προτού μετατραπεί σε «κλεινόν άστυ», η Αθήνα δεν ήταν παρά ένα...

    Τα 4 πιο ψυχρά ζώδια – «Είναι κρύα σαν πάγος»

    Σας γοητεύουν τα μυστήρια της αστρολογίας; Αναρωτιέστε μήπως το...

    Τουμασάτου και Δροσάκη στη σκηνή του θεάτρου «Κάτια Δανδουλάκη»

    Μπορεί τηλεοπτικά η Μαριάννα Τουμασάτου να βρίσκεται στο «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι»...

    Ακρίβεια: Οι τρεις λόγοι που η κυβέρνηση δεν μειώνει το ΦΠΑ

    Δομή της αγοράς, τουρισμός και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός είναι τα...