Ζάκυνθος: 14 ώρες ανακρίνονταν χθες οι 14 συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο στο Λαγανά!

    Ημερομηνία:

    Από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ κράτησε χθες η ανάκριση των 14 συλληφθέντων που έλαβαν μέρος στα αιματηρά επεισόδια που έγιναν πριν από λίγες ημέρες στο Λαγανά.

    Μέχρι τις 11 τη νύχτα δεν είχε τελειώσει ακόμα η διαδικασία και ως εκ τούτου δεν είχε γίνει γνωστή η απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα για την τύχη τους, δηλαδή αν θα αφεθούν ελεύθεροι ή αν θα προφυλακισθούν.

    Οι 14 χθες το πρωί ανέβηκαν τα σκαλιά του Δικαστηρίου για να δώσουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους. Ο ένας από αυτούς, ο 15ος, βρίσκεται ακόμα νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο και θα εξετασθεί αργότερα από τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, δηλαδή όταν η πορεία της υγείας του το επιτρέψει.

    Οι συλληφθέντες είναι 6 Αθηναίοι και οι υπόλοιποι 8 είναι Ζακυνθινοί, Αλβανοί και Ρουμάνοι.
    Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν κατά περίπτωση είναι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και συμπλοκή, ενώ για έναν από αυτούς υπάρχει και η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κοιμάστε ανάσκελα ή στο πλάι; Ποια στάση ύπνου αποκαλύπτει την οικονομική σας επιτυχία

    Η σχέση ανάμεσα στη στάση ύπνου και την προσωπική και επαγγελματική...

    Πάτρα: Παιδική χαρά… σε άθλια κατάσταση

    Η Πλατεία Χαντζή εδώ και τουλάχιστον 6μηνες παραμένει χωρίς...

    Διαλειμματική νηστεία: Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική μορφή

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bd%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%ce%b9/

    Γυναίκες στα 50: Για αυτό το λόγο δε μπορούν να πουν «όχι» στα σνακ

    «Σίγουρα δε μπορείς να φας μόνο ένα», έλεγε το...