Ζάκυνθος: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τη συμπλοκή στον Λαγανά, μετά από 15 ώρες απολογιών

    Ημερομηνία:

    Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τα αιματηρά γεγονότα που έγιναν την περασμένη εβδομάδα σε μπαρ του Λαγανά.
    Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν αργά το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου και μετά από 15 ώρες που κράτησε η ανάκρισή τους, όπως αφεθούν ελεύθεροι με την υποχρέωση να εμφανίζονται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, με καταβολή εγγύησης 5000 ευρώ ο καθένας, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

    Οι 14 βαρύνονται με διάφορες κατηγορίες και χθες το πρωί (8-7) ανέβηκαν τα σκαλιά του Δικαστηρίου για να δώσουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους. Ο ένας από αυτούς, ο 15ος, βρίσκεται ακόμα νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο και θα εξετασθεί αργότερα από τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, δηλαδή όταν η πορεία της υγείας του το επιτρέψει.
    Οι συλληφθέντες είναι 6 Αθηναίοι και οι υπόλοιποι 8 είναι Ζακυνθινοί, Αλβανοί και Ρουμάνοι. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν κατά περίπτωση είναι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και συμπλοκή, ενώ για έναν από αυτούς υπάρχει και η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαλλία: Η νέα πολιτική κρίση «ματώνει» τις αγορές και απειλεί την Ευρωζώνη

    Η Γαλλία εισέρχεται σε νέα πολιτική κρίση καθώς ο πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από...

    Ναύπακτος: Το.. έτριβε το πιπέρι και πιάστηκε!

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της...

    Η Ελλάδα μικραίνει: Μισό εκατομμύριο λιγότεροι σε μόλις 13 χρόνια

    Την πρόβλεψη ότι τις επόμενες τρεις δεκαετίες θα συνεχιστεί...

    Ορεινή Αχαΐα: Το σύνδρομο της νεκρής ελάτης

    «Κατάστικτα» από ξερά δέντρα είναι από την άνοιξη πολλά δάση στην Κεντρική...