Ανδρέας Λοβέρδος: Καταθέτει αίτηση για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των μαρτύρων στην υπόθεση Novartis

    Ημερομηνία:

    Την αποκάλυψη της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis προτίθεται να ζητήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

    Σε σχετική του ανάρτηση στο Χ, ευρύτερα γνωστό κι ως Twitter, ο πρόεδρος των Δημοκρατών δήλωσε ότι θα καταθέσει σχετική αίτηση στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, προκειμένου να υπάρξει αποκάλυψη της ταυτότητας των μαρτύρων με τις κωδικές ονομασίες “Μάξιμος Σαράφης” και “Αικατερίνη Κελέση”.

    Η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου συγκεκριμένα αναφέρει: “Καταθέτω αύριο αίτηση για την αποκάλυψη της ταυτότητας των μαρτύρων δήθεν «δημοσίου συμφέροντος» με τις κωδικές ονομασίες «ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ» και «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΕΛΕΣΗ» στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και την κοινοποιώ στην Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του ΑΠ κύριες Κλάπα και Αδειλίνη αντιστοίχως”.

    Δείτε εδώ την πλήρη ανάρτηση του πρώην υπουργού:

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ: Δεν ήταν θαύμα — ήταν τύχη!

    Και η τύχη, δυστυχώς, δεν θα είναι πάντα με...

    Θλίψη στον κόσμο του σκακιού: Πέθανε ο Αμερικανός γκραντμάστερ Ντάνιελ Ναροντίτσκι – Ήταν 29 ετών

    Θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο του σκακιού η ξαφνική απώλεια του...

    Κρήτη: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνες αυτοκινήτου – Το βίντεο κόβει την ανάσα

    Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε αγώνες αυτοκινήτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα κατά...

    Ιαπωνία: Η Σανάε Τακαΐτσι είναι η πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργός της χώρας

    Η Σανάε Τακαΐτσι, επικεφαλής του κυβερνώντος ιαπωνικού Φιλελεύθερου Δημοκρατικού...