Γιάννης Μπουρούσης και Λούκα Ντόντσιτς μαζί στη Μύκονο

    Ημερομηνία:

    Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη Σλοβενία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν τον πήρε από κάτω. Πήγε για διακοπές στη Μύκονο, όπου συνάντησε τον Γιάννη Μπουρούση.

    Ο Λούκα Ντόντσιτς ήρθε στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι για να παλέψει με τη Σλοβενία για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

    Οι Σλοβένοι ηττήθηκαν από την Εθνική Ελλάδας, με τον σούπερ σταρ των Μάβερικς να μην πτοείται και να παραμένει στη χώρα μας.

    Δεν έμεινε, φυσικά, στην Αθήνα, καθώς προτίμησε να χαλαρώσει στη Μύκονο μαζί με τον συμπατριώτη του Γιάκα Μπλάζιτς, ο οποίος δεν συμμετείχε στους αγώνες της Σλοβενίας φέτος λόγω τραυματισμού.

    Γιάννης Μπουρούσης και Λούκα Ντόντσιτς μαζί στη Μύκονο

    Στο κυκλαδίτικο νησί τους συνάντησε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος ανέβασε μια selfie με τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς και τον αθλητή της Τσεντεβίτα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αμαλία Κωστοπούλου: Το πάρτι για τον πολιτικό γάμο της με τον Τζέικ Μέντγουελ

    Με ένα πάρτι γιόρτασαν την επισημοποίηση της σχέσης τους...

    Ελληνική Λύση: «Στάσιμη η επέκταση της Ολυμπίας Οδού Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα»

    Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,   Η επέκταση της Ολυμπίας Οδού προς Τσακώνα,...

    Πρεμιέρα για τα ελληνικά drones και αντι-drones στην παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

    Μέχρι σήμερα, το δέος και τον θαυμασμό προκαλούσαν στη διάρκεια...

    Πάτρα: Aυξήθηκε το πρόστιμο ελεγχόμενης στάθμευσης

    Το Τμήμα Ελέγχου Κοινοχρήστων χώρων, της Διεύθυνσης Διαχείρισης Προσόδων...