ΣΥΝΤΑΓΗ: Λεμονάτο μοσχαράκι

    Ημερομηνία:

    Αν ζηλεύετε το τέλειο καλομαγειρεμένο λεμονάτο μοσχαράκι της ταβέρνας, αυτή είναι η συνταγή που αναζητάτε. Φυσικά σερβίρετε με τηγανητές πατάτες για ολοκληρωμένη απόλαυση!

    Βήμα 1

    Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε τα 40ml ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το μοσχάρι μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ταυτόχρονα, σε δεύτερη κατσαρόλα σοτάρετε σε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και στο βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό για να βγάλουν τα αρώματά τους. Προσθέτετε το μοσχάρι, πασπαλίζετε με το αλεύρι και σβήνετε με τον χυμό από το ένα λεμόνι.

    Βήμα 2

    Προσθέτετε τα μπαχάρια, τη ρίγανη, πιπέρι, αλάτι και τον ζωμό. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγομαγειρεύετε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

    Βήμα 3

    Μόλις το φαγητό μείνει με τη σάλτσα του, προσθέτετε τον χυμό από δύο λεμόνια. Σερβίρετε με τηγανητές πατάτες και μπόλικη σάλτσα.

    Φωτογραφία – Food styling: Εύα Μονοχάρη – Funky Cook

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “ΚΟΥΦΕΤΑ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Παντρεύεται διάσημος Πατρινός με την αγαπημένη του! Του είπε το “ναι” – ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%b5%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%8d%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83/

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤHΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝH ΜΑΣ ΠΑΝΩΡΑΙΑ(ΡΕΝΑ) ΧΗΡ. ΑΝΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ {ΕΤΩΝ 82 } ΘΑΝΟΥΣΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...

    Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πάρνηθα κοντά στο καταφύγιο Μπάφι – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο

    Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της...

    Ερυθρά Θάλασσα: Βυθίζεται το υπό ελληνική διαχείριση πλοίο – Με ρουκέτες, πυραύλους και drones η επίθεση

    Βυθίζεται, σύμφωνα με την επιχείρηση «Ασπίδες», το ελληνικών συμφερόντων...