ΣΥΝΤΑΓΗ: Λεμονάτο μοσχαράκι

    Ημερομηνία:

    Αν ζηλεύετε το τέλειο καλομαγειρεμένο λεμονάτο μοσχαράκι της ταβέρνας, αυτή είναι η συνταγή που αναζητάτε. Φυσικά σερβίρετε με τηγανητές πατάτες για ολοκληρωμένη απόλαυση!

    Βήμα 1

    Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε τα 40ml ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το μοσχάρι μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ταυτόχρονα, σε δεύτερη κατσαρόλα σοτάρετε σε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και στο βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό για να βγάλουν τα αρώματά τους. Προσθέτετε το μοσχάρι, πασπαλίζετε με το αλεύρι και σβήνετε με τον χυμό από το ένα λεμόνι.

    Βήμα 2

    Προσθέτετε τα μπαχάρια, τη ρίγανη, πιπέρι, αλάτι και τον ζωμό. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγομαγειρεύετε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

    Βήμα 3

    Μόλις το φαγητό μείνει με τη σάλτσα του, προσθέτετε τον χυμό από δύο λεμόνια. Σερβίρετε με τηγανητές πατάτες και μπόλικη σάλτσα.

    Φωτογραφία – Food styling: Εύα Μονοχάρη – Funky Cook

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χωρίς μάθημα στα σχολεία στις 27 Σεπτεμβρίου

    Ευχάριστα είναι τα νέα για τους μαθητές όλων των...

    Τα 4 ζώδια που θα έχουν ένα υπέροχο φθινόπωρο – «Έρχεται περίοδος ανανέωσης»

    Το φθινόπωρο έχει σχεδόν φτάσει! Η θερμοκρασία αρχίζει σταδιακά...

    Ιταλία: 65χρονη βρήκε, κυνήγησε και… πάτησε με το αυτοκίνητό της τον άνθρωπο που της έκλεψε την τσάντα

    Μια επιχειρηματίας από το Βιαρέτζιο η Σίνθια Νταλ Πίνο...

    Αυτή είναι η χειρότερη θέση στο αεροπλάνο, ωστόσο… μπορεί να αποδειχθεί θησαυρός

    Αν και υπάρχει μια γενική παραδοχή ανάμεσα σε όσους...
    Best Shop