Χειμάρρα: Ο ομογενής Πέτρος Γκικουρίας απέναντι στον υποψήφιο του Ράμα για τη δημαρχία

    Ημερομηνία:

    Ηομογενειακή οργάνωση «Ομόνοια» και τα κόμματα της αλβανικής αντιπολίτευσης επέλεξαν ως κοινό υποψήφιό τους στις επαναληπτικές εκλογές της 4ης Αυγούστου στη Χειμάρρα τον ομογενή Πέτρο Γκικουρία, με καταγωγή από το χωριό Δρυμάδες που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ.

    Η υποψηφιότητά του αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως στη Χειμάρρα τις επόμενες ώρες. Ωστόσο ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) την προανήγγειλε τονίζοντας μεταξύ άλλων:

    «Πήρα την απόφαση να κάνω ένα βήμα μπροστά για τον τόπο, να θέσω υποψηφιότητα για δήμαρχος και να ζητήσω από τα πολιτικά κόμματα, από τους συλλόγους και από κάθε συμπολίτη να στηρίξει αυτή την υποψηφιότητα για να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα».

    Απέναντί του ο Γκικουρίας, που φέρεται να έχει αλβανική, ελληνική αλλά και αμερικανική υπηκοότητα, θα έχει στις εκλογές τον προτεινόμενο από το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Εντι Ράμα, μειονοτικό, πρώην βουλευτή και υπουργό και νυν περιφερειάρχη Αυλώνα, Βαγγέλη Τάβο.

    Yπενθυμίζεται ότι με απόφασή της στις αρχές της εβδομάδας η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή καθαίρεσε και τυπικά από εκλεγμένο δήμαρχο τον Φρέντη Μπελέρη, ο οποίος παραμένει στη φυλακή και μένει να φανεί εάν θα του δοθεί άδεια να μεταβεί την Τρίτη στο Στρασβούργο για να παραστεί ως μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, στην επίσημη εναρκτήρια τελετή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Viral αγγελία για την ενοικίαση… μπαλκονιών

    Εκεί που λέγαμε ότι τα έχουμε δει και διαβάσει...

    Ναυάγιο στη Σικελία: Τι έδειξαν οι νεκροψίες δύο εκ των θυμάτων – Συνεχίζεται η έρευνα για την τραγωδία

    Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τη βύθιση του Bayesian στα ανοιχτά...

    Γιατί πρέπει να απενεργοποιείτε το κινητό σας μία φορά την εβδομάδα

    Το κινητό smartphone που έχετε σχεδόν πάντα μαζί σας μπορεί να δεχτεί...

    Πάτρα: «Μουρμούρα» για μετακινήσεις στην Αστυνομία

    Με φόντο τις συνδικαλιστικές εκλογές στην Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων...
    Best Shop