Στη φυλακή η Πατρινή Νάνσυ – Τι είπε στην απολογία της

    Ημερομηνία:

    Το δρόμο για τις φυλακές πήραν αργά την Πέμπτη (11/7) η 43χρονη Νάνσυ που κατηγορείται ως αρχηγικό μέλος του κυκλώματος που εκβίαζε καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας, ο αδελφός της όπως και ένας συγκατηγορούμενός της, συγγενικό πρόσωπο υψηλόβαθμου στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    Ακόμη στη φυλακή οδηγήθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και ακόμη δύο υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών.
    Αντίθετα, ελεύθερος με όρους αφέθηκε ένας κατηγορούμενος.

    Συνολικά σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν για να απολογηθούν έξι κατηγορούμενοι, εκ των οποίων προφυλακίστηκαν οι πέντε. Οι απολογίες των κατηγορουμένων ήταν μαραθώνιες. Χθες, Τετάρτη, στον ανακριτή είχαν απολογηθεί ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι και είχαν προφυλακιστεί οι δυο εξ αυτών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την σύντομη απολογία της η 43χρονη αρνήθηκε τις βαριές κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί και υποστήριξε πως έκανε απλές «διευθετήσεις» βοηθώντας τους καταστηματάρχες να γλυτώσουν πρόστιμα και κυρώσεις για τυχόν παραβάσεις τους. Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστηρίζει ακόμη πως κανείς από τους επιχειρηματίες που η δικογραφία της προσάπτει ότι εκβίαζε δεν έχει δώσει κατάθεση εναντίον της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...