Aλλαγές στα δικαστήρια της Αχαΐας: Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν από την Πάτρα – ΟΝΟΜΑΤΑ

    Ημερομηνία:

    Σαρωτικές μεταθέσεις στο Εφετείο και στο ενιαίο πλέον Πρωτοδικείο Αχαΐας, με έδρα την Πάτρα, έφερε η προχθεσινή συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου της χώρας, σχετικά με τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις των δικαστών και εισαγγελέων.

    Στους πίνακες των μεταθέσεων–τοποθετήσεων δεν υπάρχουν πλέον τα Πρωτοδικεία Αιγίου και Καλαβρύτων, αλλά εμφανίζεται μόνο το ενιαίο Πρωτοδικείο Αχαΐας, καθώς από το νέο δικαστικό έτος, που ξεκινά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οι οργανικές θέσεις εισαγγελέων και δικαστών θα είναι στην Πάτρα, ενώ οι προϊστάμενοι θα είναι αυτοί που θα αποφασίζουν για το ποιοι θα κάνουν υπηρεσίες στα Περιφερειακά και Αποκεντρωμένα Πρωτοδικεία.

    Συγκεκριμένα, από το Εφετείο Πατρών μετατίθεται η πρόεδρος Εφετών Αναστασία Λάγκα στο αντίστοιχο της Δυτ. Στερεάς Ελλάδας, ενώ στην Πάτρα έρχονται οι πρόεδροι Εφετών Μαρία Γαϊτάνη (από Αθήνα), Παναγιώτα Γκόγκου και Βασιλική Τζούδα (νεοπροαχθείσες).

    Επίσης, μετατίθενται από την Πάτρα οι εφέτες Δέσποινα Σχινοπούλου (Θεσσαλονίκη), Αντωνία Κορφιάτη (Θεσσαλονίκη), Μαρία Βουβαλίδου (Λάρισσα) και Βασιλική Γκουραμάνη (Ιωάννινα).

    Στις θέσεις τους έρχονται οι νεοπροαχθέντες εφέτες Ουρανία Κοραντζίδη, Δούκας Δούκας, Κωνσταντίνος Χονδρόσμος και Αγγελική Ανέστη.

    Οι περισσότερες αλλαγές αφορούν στο Ενιαίο Πρωτοδικείο Αχαΐας, από το οποίο μετατίθενται οι πρόεδροι Πρωτοδικών Θεονύμφη Σαλαδάκη (Πειραιας) και Μαρία Λουτράρη (Πειραιάς), οι πρωτοδίκες Θεοφάνης Φιλόππουλος (Αθήνα), Χριστίνα Σωτηρία Δημοπούλου (Αθήνα), Βάιος Τζιανάβας (Αθήνα) και Ελένη Μελά (Βοιωτία).

    Στο ενιαίο λόγω δικαστικού χάρτη Πρωτοδικείο Αχαΐας έρχεται ο πρόεδρος Πρωτοδικών Αμαλιάδας Αθανάσιος Πανταζόπουλος και η αναπληρώτρια διευθύνουσα του Πρωτοδικείου Ηλείας, πρόεδρος Πρωτοδικών Πανωραία Σπανού.

    Στην Πάτρα έρχονται οι πρωτοδίκες Ειρήνη Σγουρού και Στυλιανή Παναγοπούλου από την Ηλεία, οι Γιώργος Τζάλας, Σπυριδούλα Πετροπούλου και Αναστασία Μπακαλάρου από την Αιτωλοακαρνανία και η Σταυρούλα Τούντα από την Κέρκυρα.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπρους Ντίκινσον: Συναντήθηκε πρώτη φορά με τον πρώην τραγουδιστή των Iron Maiden, Πολ Ντι Άνο

    Ο νυν τραγουδιστής των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον και ο Πολ Ντι Άνο,...

    Υπόθεση Νovartis: Ουδέποτε ο καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης ήταν κουκουλοφόρος μάρτυρας, λέει ο δικηγόρος του

    Ο καθηγητής Νικόλαος Μανιαδάκης ουδέποτε υπήρξε μάρτυρας του προγράμματος whistleblowing στις...

    Δήμος Ερυμάνθου: Παρέµβαση Δ. Κανελλόπουλου για τέσσερα φλέγοντα ζητήµατα για τους κατοίκους

    Τέσσερα θέµατα αιχµής για τους κατοίκους του ∆ήµου Ερυµάνθου...

    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ για τα F35

    Σε απόσταση «ανάσας» βρίσκεται η μετατροπή της 117 Πτέρυγας...