Αυστραλία : Κοάλα έκανε τη βόλτα του και το μπάνιο του σε παραλία με ανθρώπους-Βίντεο

    Ημερομηνία:

    Το κοάλα είναι μαρσιποφόρο φυτοφάγο ζώο που ζει στην Αυστραλία, μόνος εκπρόσωπος της οικογένειας φασκολαρκτίδες.

    Το κοάλα απαντάται σε ολόκληρη την ανατολική ακτή της Αυστραλίας, από την Αδελαΐδα μέχρι το νότιο τμήμα της χερσονήσου Κέιπ Γιορκ, και στην ενδοχώρα σε βάθος που εξαρτάται από την παρουσία βροχών που μπορούν να συντηρήσουν δάση ευκαλύπτου, τα φύλλα του οποίου αποτελούν και την αποκλειστική τροφή του.

    Σύμφωνα με το el.wikipedia, τα κοάλα της νότιας Αυστραλίας εξοντώθηκαν σε μεγάλη κλίμακα στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά ο πληθυσμός του είδους ανανεώθηκε σε κάποιο βαθμό. Σήμερα τα κοάλα είναι σχεδόν απειλούμενο είδος.

    Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα κοάλα να περιπλανιέται. Εντοπίστηκε σε μια παραλία κατά μήκος του κόλπου του Απόλλωνα, στην Αυστραλία.

    Βίντεο

     

    TAGS

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: ΕΔΕ… για fast track διαδικασίες σε μεταβιβάσεις οχημάτων! Παρέμβαση Ζαϊμη

    Άνω κάτω η υπηρεσία διεύθυνση συγκοινωνιών στο Αίγιο, μετά...

    Πολλά τα ανασφάλιστα οχήματα στην Αχαΐα – Το 70% με πλήρη κάλυψη

    Ο πρόσφατος πανελλαδικός έλεγχος για τα ανασφάλιστα οχήματα, που...

    Πάτρα: Δεν είναι μια παλιά φωτογραφία, είναι κομμάτι μνήμης…

    Το εμβληματικό περίπτερο στο Μαρκάτο, εκεί όπου κάποτε χτυπούσε ένας...