Ιωάννα Σαρρή – Γιώργος Σαμπάνης: Γάμος… κλειστός λόγω διακοπών

    Ημερομηνία:

    Έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή φαίνονται να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Και μπορεί το υπέροχο μονόπετρο που κοσμεί το χέρι της Ιωάννας να πυροδότησε τις φήμες για επικείμενο γάμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

    Ο τραγουδιστής και το μοντέλο είναι ευτυχισμένοι μαζί και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους οδεύει προς την επισημοποίηση, αλλά η πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμη. «Αυτό που σχεδιάζουν και για το οποίο ανυπομονούν είναι οι καλοκαιρινές τους διακοπές, που αναμένονται περίπου τον Δεκαπενταύγουστο. Είναι κάτι για το οποίο αδημονούν, γιατί ο Γιώργος βρίσκεται αυτό το διάστημα σε περιοδεία και οι ρυθμοί δουλειάς είναι πραγματικά εξαντλητικοί», εξηγεί στην «R» πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

    Ο ένας βρήκε στον άλλον ό,τι αναζητούσε και κάθε ημέρα που περνά η σχέση τους ωριμάζει σαν το καλό κρασί. Είναι πολύ ερωτευμένοι, και μάλιστα ο Γ. Σαμπάνης δεν διστάζει να εκδηλώνει τα συναισθήματά του προς την αγαπημένη του.

    Η καθημερινότητά τους είναι ήρεμη, γεμάτη από τρυφερότητα και αγάπη. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πραγματοποίησαν μια μικρή απόδραση στη Μύκονο, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι στις βόλτες τους ο ένας δεν άφηνε το χέρι του άλλου. Συγκατοικούν εδώ και ενάμιση χρόνο στο σπίτι του Γιώργου στην Αργυρούπολη και απολαμβάνουν πλέον μια δεμένη και απολύτως ουσιαστική σχέση.

    Καλοκαίρι για δύο

    Το καλοκαίρι τους περιλαμβάνει πολλά ταξίδια. Ο Γ. Σαμπάνης θα πραγματοποιήσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας με τίτλο «Λες και με ξέρεις – Tour 2024». Κάποια από τα μέρη που θα επισκεφθεί είναι η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, η Πάτρα, το Ηράκλειο Κρήτης και άλλες πόλεις που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί. Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του, ωστόσο, έχουν ήδη προγραμματίσει την καλοκαιρινή τους ανάπαυλα και ανυπομονούν να έρθει ο Δεκαπενταύγουστος για να ξεκουραστούν και να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλον.

    Η Ιωάννα είναι ο φύλακας άγγελος του Γιώργου. Ο άνθρωπος που τον ακολουθεί και τον φροντίζει σε κάθε βήμα του, ακόμη και σε περιοδείες σε Αμερική ή Αυστραλία. Εκτός από την ισορροπημένη προσωπική ζωή, ο Γ. Σαμπάνης απολαμβάνει και μια καταπληκτική επαγγελματική πορεία. Είναι ταλαντούχος και θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς ερμηνευτές και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με τις προσωπικές επιτυχίες του να σκαρφαλώνουν στο Νο 1 του επίσημου ραδιοφωνικού airplay chart, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

    Επίσης, υπογράφει δεκάδες επιτυχίες, που έχουν τραγουδήσει σημαντικοί συνάδελφοί του, πρωταγωνιστώντας τόσο στον αέρα των ραδιοφώνων όσο και στις καρδιές του κοινού. Δεν είναι τυχαίο ότι στα φετινά Mad VMA ο Γ. Σαμπάνης απέσπασε πέντε βραβεία. Κάθε εμφάνισή του γίνεται sold out και όσον αφορά την απίστευτη ενέργεια που βγάζει στη σκηνή, σε αυτό παίζει ρόλο και η Ιωάννα. Η σύντροφός του είναι παρούσα σε κάθε εμφάνισή του και είναι το βλέμμα της αυτό που του βγάζει τον καλύτερο εαυτό του. Κι εκείνος όμως είναι δίπλα της σε κάθε ανάγκη της. Στις φωτογραφίσεις της είναι συνήθως εκεί και την παρακολουθεί μαγεμένος. Όταν δεν καταφέρνει να είναι παρών, φροντίζει να της στέλνει λουλούδια, δηλώνοντας την αγάπη και την υποστήριξή του.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα νησιά της Ελλάδας «στεγνώνουν» – Κρήτη και Νότιο Αιγαίο εκπέμπουν «SOS» για το νερό

    Οι ελάχιστες βροχοπτώσεις, οι υποδομές, αλλά και η αύξηση των...

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ: Μέχρι και την Κυριακή ο αφόρητος καύσωνας

    Βάσει της επικαιροποίησης του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού, η ...

    Γνωστός ηθοποιός παλεύει με το τραύμα της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

    Αφού μίλησε για την κακοποίηση από την οποία είχε...

    Από το βίδωμα μέχρι τον τελικό έλεγχο οχημάτων: Τα ρομπότ αντικατέστησαν τους εργάτες στην Κίνα

    Τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας «κατακτούν» τα ανθρωποειδή ρομπότ στην Κίνα, τα...