Ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύζυγό του και την πέταξε στη θάλασσα

    Ημερομηνία:

    Πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε άγρια επίθεση μία λογομαχία ανάμεσα σε ένα πρώην ζευγάρι στην Αιτωλοακαρνανία, αφού ο 36χρονος χτύπησε άγρια την 31χρονη και την πέταξε στη θάλασσα.

    Η επίθεση έγινε χθες το βράδυ (14.07.2024) στην περιοχή του Αστακού στην Αιτωλοακαρνανία, με αποτέλεσμα η 31χρονη να οδηγηθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αστακού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου δεν θέλησε να παραμείνει για νοσηλεία.

    Το θύμα κατήγγειλε σήμερα τα ξημερώματα στην αστυνομία πως ο 36χρονος αφού ξεκίνησε να τη χτυπά με κλωτσιές και χαστούκια, μετά την έριξε στη θάλασσα.

    Αρνήθηκε να μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας για κακοποιημένες γυναίκες ή να της δοθεί το panic button.

    Το αστυνομικό τμήμα Ξηρομέρου, αναζητά τον 36χρονο ενώ εξετάζεται και το αν έχει στην κατοχή του κυνηγετικό όπλο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Τι φταίει και δεν υπάρχει τουρισμός, ενώ οι γύρω περιοχές αναπτύσσονται

    Ακόμα ένα «άνυδρο» – από τουρισμό – καλοκαίρι για...

    Η περιπέτεια Πατρινού… και το κράνος στο δίκυκλο

    -«Φοράμε κράνος». Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει ποτέ...

    ΠΑΤΡΑ: Επιχείρησαν να πείσουν γυναίκα να μπει στο αυτοκίνητό τους

    Ακόμα και τον ίσκιο τους φοβούνται τα άτομα τρίτης...

    Στον ιστορικό λόφο του Λεοντίου Αχαϊας

    Το Πρωτοκύριακο του Ιουλίου, κάθε χρόνο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...